Salut tuturor, sunt de acord cu ismael53 în ceea ce privește frumusețea împărtășirii opiniilor și îi încurajez pe toți cei care doresc să își împărtășească gândurile. Personal, cred că această dezbatere abia începe

. Nu am sugerat niciodată o eroare de calcul din partea producătorului la proiectarea motorului. Părerea mea a fost că a fost o eroare de cerințe de proiectare (proiectantului i s-au dat obiective foarte mari, ca odată cu suma atribuită ca preț unitar al motorului să fie mică (tipic SUA, nu Japonia), un consum mai mic cu aproximativ 15% și menținerea puterii față de motorul din generația anterioară, dimensiunile reduse care au fost atribuite ca maxime la proiectarea unui motor. Sunt de acord cu tine că producătorii nu sunt proști, ci, cum se spune aici, foarte „deștepți” și, cum spune Ismael, și când domnul care a plătit 17.000 de euro pentru o mașină a unei mărci considerate fiabile cere explicații, practic compania-mamă o face

, ceea ce nu mi se pare grav. Celălalt lucru, și mai grav, din partea producătorilor, ale căror creiere știu exact ce se va întâmpla cu anumite componente ale mașinii care, din mai multe motive, se vor defecta invariabil. Celălalt lucru este răspunsul pe care îl dă marca după ce are procese colective sau chiar pentru pierderi de vieți omenești (defectarea clapetei electronice a multor Toyota în SUA (aprox. 2004-2005), acești tipi nu au reacționat până nu au fost încolțiți și au rechemat mii de mașini în... SUA și Canada pentru această problemă, dar au insistat doar după ce oameni au murit în mașinile lor din cauza unor probleme care acum s-au dovedit a fi pe care producătorul le-ar fi putut prevedea și corecta la timp. Confruntat cu astfel de șmecherii industriale, aș vrea să știu și ce părere aveți despre nivelul de secretomanie cu care se confruntă în aceste cazuri producătorii care, pentru a evita prelungirea comenzilor în garanție, în unele cazuri vor face orice? Cel puțin în țara mea nu există sisteme eficiente pentru asta, sper că asta se va schimba... Salutări tuturor.