Căutare MDM

Buletin

Mașină de reglat cablu accelerație BMW R850R

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 7 luni #44580 prin manual-mecanic
Salut prieteni, să vedem dacă mă puteți ajuta. Zilele trecute nu funcționa reculul accelerației, așa că motocicleta a rămas blocată la 5.000 sau 6.0000 rpm. Am observat (nu știu cuvintele pentru fiecare piesă) că piesa unde este prins cablul de accelerație nu avea recul, pare să fie spartă, este o piesă cu un arc rotund care se întinde de-a lungul cablului de accelerație. Întrebarea mea este, pot schimba această piesă sau trebuie să schimb tot ansamblul? Am descărcat manualul de reparații, dar aș vrea să știu prețul acelei piese sau dacă ar trebui să schimb tot ansamblul.

Vă mulțumesc pentru tot și Sărbători fericite.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 7 luni #44581 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica subiectul de reglare a cablului de accelerație pentru BMW R850R
Salut Santi, recomand înlocuirea întregii piese, în principal din motive de siguranță. Am un prieten care a avut o problemă similară (F800R) și a avut un accident fără consecințe majore. Cu cele mai bune urări.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 7 luni #44683 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica subiectul de reglare a cablului de accelerație pentru BMW R850R

fiat147 a scris: Salut Santi, recomand înlocuirea întregii piese, în principal din motive de siguranță. Am un prieten care a avut o problemă similară (F800R) și a avut un accident fără consecințe majore. Cu cele mai bune urări.

Mulțumesc pentru răspuns. Îmi puteți spune cât ar putea costa această piesă ca să nu mă sperii?

La mulți ani tuturor

Salutări

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 7 luni - Acum 11 ani și 7 luni #44686 prin manual-mecanic
Salut tuturor, Santi, în ceea ce privește prețurile, depinde mult de piață. Aici, în Chile, sunt foarte puține, așa că prețurile pieselor de schimb originale sunt mai mari decât, de exemplu, în SUA. Americanii au dezvoltat, ca pentru aproape orice, produse alternative de bună calitate, la prețuri rezonabile. Recomand să verificați ce este disponibil online în acele părți. Am angajat americani pentru a repara motoare de motociclete de teren (CRF, YZ, RMZ) cu piese originale sau alternative, dar, în general, americanii sunt oameni drăguți și au tot ce le trebuie. Nu vă vor vinde (de obicei) o piesă de schimb de calitate slabă din cauza idiosincraziilor lor și a legislației aferente. Nu aveți nimic de pierdut dacă comandați o ofertă. Salutări și un An Nou fericit tuturor. Vă rog să ne spuneți cum a fost. :) :).
Ultima editare: acum 11 ani și 7 luni de către .