Căutare MDM

Buletin

Scaner de diagnosticare, pe care îl recomandați?

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 7 luni #44515 prin manual-mecanic
Salut tuturor, vă cer sfatul, pentru că deși multimetrul meu „chinezesc” mă ajută mereu, în sfârșit mă gândesc să cumpăr un scaner. Problema pe care o văd cu cele pe care le-am lăsat este că nu comunică, sau dacă comunică, oferă informații care uneori îmi sunt de puțin folos sau nu sunt fiabile. Nu pot reprograma EPROM-ul sau programa injectoarele de motorină, nici conectorii OBD2, nici celelalte, gen VAG-COM, TECH2, și așa mai departe... adevărul este că nu știu ce să fac, pentru că sunt unele treburi pe care nu le pot face din cauza asta. Dacă știți unul care este bun universal, eu mă descurc întotdeauna prin măsurare, dar cred că aceste dispozitive îmi economisesc timp la verificări, etc. Pe care mi l-ați recomanda? Salut tuturor!!! :aha: :woohoo:

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 7 luni #44517 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe tema scanerelor de diagnosticare, pe care îl recomandați?
Salut tuturor, ismael53, în ceea ce privește scanerele, părerea mea este următoarea: găsiți cel mai bun scaner pentru nevoile dumneavoastră. Permiteți-mi să vă explic: Ce tipuri de mașini reparați cel mai des? Americane, asiatice, europene, chinezești? Pentru că, în general, acestea au performanțe mai bune sau mai rele, în funcție de marcă. Cu stimă.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 7 luni #44518 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe tema scanerelor de diagnosticare, pe care îl recomandați?
Salut Fiat147, de obicei europeni și japonezi, în Spania Mustang și Lincoln, și nu vezi niciunul. Acum Chevrolet, dar cred că e GM (Opel). Să vedem care crezi că ar funcționa bine. Mulțumesc.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 7 luni #44519 prin manual-mecanic
Salut ismael53, cel puțin în Chile avem o piață extraordinar de extinsă pentru mărci; chinezii singuri au aproximativ 20. Din experiența mea personală, un scaner care ar putea fi foarte util și foarte rentabil ar fi Launch (diverse modele), în funcție de buget. Adevărul este că este un scaner excelent din punct de vedere al livrării software. Este puțin delicat; trebuie să-l tratezi bine, dar aici în Chile este rar să nu citească o marcă. Și este tocmai cel mai slab din anumite puncte de vedere, la fel ca americanii. În orice caz, dacă cauți cea mai bună performanță pentru fiecare marcă, recomand achiziționarea de interfețe specifice pentru fiecare; acest lucru are evident avantaje și dezavantaje. Cu cele mai bune gânduri.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 7 luni #44520 prin manual-mecanic
Salut ismael53, am uitat să adaug că Launch avea inițial doar două versiuni, una pentru China și cealaltă pentru restul lumii. În prezent, Launch a lansat versiuni de software optimizate, de exemplu, în cazul nostru, pentru America Latină, care cu siguranță are performanțe superioare aici (Mercosur). Probabil că au deja o versiune de software pentru Europa, așa că recomand să fii atent când îl cumperi online, deoarece dacă nu ești informat, s-ar putea să-ți dea o versiune diferită. Există scanere mai bune decât Launch, dar nu am văzut încă nimic care să funcționeze. Cu cele mai bune urări.