Căutare MDM

Buletin

Citroen C-4 „murdar” uau!!

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 8 luni #44459 prin manual-mecanic
Citroen C-4 „murdar” wow! Publicat de manual-mecanica
Salut tuturor, haideți să vedem ce pot face cu un C4 1.6 HDi care avea piulița turbo slăbită și i-a rupt și axul. Pe deasupra, proprietarul nu a avut altă idee decât să-l ducă așa acasă, arzând ulei și tot ce trebuie. Rezultatul: un intercooler plin de ulei, așchii de aluminiu amestecate cu uleiul peste tot, o galerie de evacuare practic înfundată cu gudron, inclusiv gurile de evacuare... (nu vreau să-mi imaginez starea supapelor, chiulaselor, pistoanelor etc.) și pe deasupra, îmi spune că e a doua oară când i se întâmplă asta... vai de mine!!! Întrebarea mea este: ați demonta totul? Asta o să țină cel puțin 4 sau 5 zile. Cu cele mai bune gânduri. :fluier:

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 8 luni #44462 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-meca pe tema unui Citroen C-4 „murdar”. Uau!
Nu aș risca, pur și simplu aș pune apă sub presiune pe el și aș lăsa toate substanțele proaste să iasă prin găurile bujiilor incandescente. Dacă funcționează, asta economisește clientul. Dacă nu funcționează, motorul va fi de la fier vechi.

* 4 zile de manoperă plus materiale = X
* Motor de la fier vechi 1 zi sau cam așa ceva = X.

Merită prețul. Turbo și convertorul catalitic merită și ele o sumă bună de bani.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 8 luni #44467 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-meca pe tema unui Citroen C-4 „murdar”. Uau!
Salut Igryo, până la urmă ce am făcut a fost să închid supapele cu benzină pură (toată treaba asta la evacuare), apoi a trebuit să ocolesc debitmetrul de admisie, ocolind intercoolerul (că e plin până sus) și am început punând o bucată de carton în fața orificiilor de evacuare ale chiulasei, fără galerie de admisie sau ceva de genul... a ieșit toată porcăria, acum chestia e să curăț admisia, poate o să o fac invers... mi-ai dat o idee bună!! Demontez galeria de admisie, închid supapele și adaug benzină, când o să o deschid, suflă cu pistonul unde sunt bujiile incandescente... ce crezi? O să scald restul pieselor în motorină... și turbo, ei bine, unul din acele cartușe din Anglia... salutări!!