Salut Jc88, ca un motor de 2.0 să obțină acei cai, îți spun puținul pe care îl știu, în caz că vrei să iei în considerare: cu turbo ar fi complicat, dar mai ușor (relativ, dacă ai colectoare adecvate etc.) dar atmosferic: poți obține asta doar prin creșterea turației, dar asta necesită creșterea admisiei cu mai mult amestec, ajutând și la o ușoară creștere a compresiei, iar pentru ca aceasta să urce mai repede în turație, (pe lângă ușurarea maselor), va fi necesară scurtarea dezvoltării schimbării, (înlocuirea grupului conic) și o lungă etc... ei bine, adevărul este că în realitate, când un motor este alimentat de traversarea excesivă a supapelor, realitatea este că devine de necondus în oraș, (cel puțin cu acei 170 CP în atmosferic), și să nu mai vorbim de consum... a obține 50 CP reali în plus într-o mașină nu înseamnă doar să faci o „repro” și încă 4 chestii cum spun „vânzătorii de tuning”, dacă nu, nu știu ce fac inginerii de la Crisler sau oricare altul. În afară de asta, nu toate motoarele merită, cursa pistonului, de exemplu, este foarte limitatoare dacă vrei ca „pregătirea” să fie fiabilă, gândește-te, pentru că să depășești acele cifre pe care le menționezi, nu există alta din câte știu eu... dar aceasta este doar părerea mea și nu intenționez să te descurajez, continuă să investighezi, există o mulțime de cunoștințe pe-aici... ține tot așa și mult succes!!!