Căutare MDM

Buletin

semnalizatoarele nu funcționează

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 8 luni #44286 prin manual-mecanic
Semnalizatoarele nu funcționează. Publicat de manual-mecanica
Salut tuturor, sper că mă poate ajuta cineva. Am un Fiat Doblo 1.9. Releul de semnalizare emite un bip, dar niciuna dintre becuri nu funcționează, nici cu telecomanda obișnuită, nici cu cea cu fază dublă.
Mulțumesc anticipat.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 8 luni #44295 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe această temă: semnalizatoarele nu funcționează.
Încearcă să cureți pinul unde este amplasat releul.
Cred că releul funcționează, dar unul dintre pinii releului este deteriorat și nu trimite semnal. Ori asta, ori s-a tăiat un fir și luminile nu primesc semnal.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 8 luni #44304 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe această temă: semnalizatoarele nu funcționează.
Schimbă semnalizatorul, acolo e problema. Spune-ne cum s-a întâmplat. Cu cele mai bune gânduri. :)

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 8 luni #44308 prin manual-mecanic
Salut prietene, ce este controlul luminii? Pentru că în cazul meu se întâmplă ceva similar: de obicei se rupe un dinte și nu funcționează. Se poate repara aceeași piesă?