Căutare MDM

Buletin

Cum să știi dacă intră apă în motor?

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 8 luni #44276 prin manual-mecanic
Cum știu dacă intră apă în motor? Publicat de manual-mecanica
Bună ziua, întrebarea mea este despre un Thunderbird SC din 1994 care, după ce s-a supraîncălzit după ce a rămas ciudat fără apă, a început să se defecteze, dar nu imediat, ci la aproximativ două săptămâni după incident.

Defecțiunea apare când mașina începe să se încălzească și când opresc se comportă ca și cum ar vrea să se oprească, un fel de „zdrăngănit”, și observ că nivelul lichidului de răcire scade și trebuie să-l umplu mereu.

APA NU INTRĂ ÎN ULEI pentru că am verificat deja asta și nu există nicio urmă de apă în ulei. Întrebarea mea este cum să știu sau ce pot verifica pentru a vedea dacă intră apă în cilindri,

mulțumesc!

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 8 luni #44277 prin manual-mecanic
Răspuns dintr- un manual mecanic pe această temă: Cum știu dacă intră apă în motor?
Salut prietene, bună ziua, dacă te-ai asigurat deja că nu există scurgeri de lichid la exterior (furtunuri, radiator sau garnituri) atunci antigelul se scurge în motor din cauza ruperii garniturii chiulasei (din cauza supraîncălzirii) există cazuri în care lichidul nu se amestecă cu uleiul, ci merge la cilindri și, în efect, când mașina se încălzește, poate apărea defecțiuni (instabilitate și lipsă de putere) pentru a ști dacă există o scurgere de antigel la cilindru ar trebui să verifici bujiile, acestea ar trebui să iasă ude cu lichide sau chiar să aibă rugină, fii foarte atent pentru că dacă scurgerea este prea mare, cilindrul se poate inunda și daunele pot fi mai grave, sperăm că acest lucru te ajută să pui diagnosticul,

salutări

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 8 luni #44279 prin manual-mecanic
Răspuns dintr- un manual mecanic pe această temă: Cum știu dacă intră apă în motor?
Mulțumesc, o să încerc. Îți voi spune ce am descoperit mai târziu.