Căutare MDM

Buletin

ROVER 75 COUP

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 8 luni - Acum 11 ani și 8 luni #44270 prin manual-mecanic
ROVER 75 BLOW Publicat de manual-mecanica
Am avut o zgârietură în partea din față, mai precis pe aripa dreaptă. Mașina mea este un Rover 75. Am dus-o la un service auto și mi-au spus că va costa nu mai puțin de 1000 de euro. Au spus că trebuie să pună jumătate de bancă în mașină, să schimbe barele de protecție și aripa. Mașina arată bine, niciun far nu este spart, iar mecanica este nouă. Cere minim 1000 de euro. Ce recomandați? Știu că este un Rover și piesele sunt greu de găsit și scumpe, dar îmi place foarte mult mașina.

Dacă cineva mă poate ajuta, pot atașa niște fotografii. Cu cele mai bune gânduri.
Ultima editare: acum 11 ani și 8 luni de către .

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 8 luni #44376 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema GOLPE ROVER 75
Salut, ce aș face ar fi să merg la fier vechi să văd ce găsesc, în caz că nu există, la Rover să mă „jefuiască” și să cumpăr aripa și bara chiar dacă e nevopsită, pentru că dacă întreb prin preajmă, se va găsi deja vreun zugrav dispus să o vopsească la „preț bun”, sau dacă nu, aș aștepta să găsesc unul, deoarece chiar dacă e urâtă, îți va merge, dacă nu, plătește „prețul” de 1000 de dolari, nu există altă opțiune... mult noroc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.