Căutare MDM

Buletin

afișajul kilometrajului la Opol Corsa.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 8 luni #44237 prin manual-mecanic
Contor kilometric Opol Corsa. Publicat de manual-mecanica
Bună ziua, am o problemă cu Opelul meu Corsa. Acul kilometrajului se oprește unde vrea când opresc mașina. Din acel moment, când continui să conduc, ia punctul în care s-a oprit ca fiind zero. Adică, dacă opresc la 100 km/h și merg cu 40 km/h, kilometrajul arată 140 km/h. Poate cineva să-mi spună ce este în neregulă și cât ar putea costa repararea? Mulțumesc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 8 luni #44241 prin manual-mecanic
Răspuns dintr- un manual de mecanic pe tema contorului de kilometraj Opol Corsa.
Salut Miguel, dacă Corsa ta este mai veche (din anii '90), vitezometrul este mecanic și este posibil să fi fost demontat pentru a-l repara, sau este posibil să fi intrat murdărie în arcul de recul. Demontează-l și suflează-l din spate, unde merge axul. Unge-l cu spray unde se conectează cablul vitezometrului. Dacă este unul nou, atunci va fi electronic. Verifică senzorul și, de asemenea, murdăria de pe ax.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.