Căutare MDM

Buletin

Bordul de bord al Renault Laguna 98 nu funcționează.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 8 luni #44212 prin manual-mecanic
Am nevoie de ajutor, dacă cineva știe ce ar putea cauza ca vitezometrul, turometrul, ceasul, temperatura, indicatorul de nivel al combustibilului și indicatorul de bord să nu mai funcționeze pe bordul Renault Laguna din '98!!! Mulțumesc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 8 luni #44214 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiect: Tabloul de bord al Renault Laguna 98 nu funcționează.
Când aveți probleme cu bordul, verificați întotdeauna dacă siguranțele din unitatea de control a siguranțelor și releelor sunt bune. Releele ar trebui să funcționeze. Dacă nu, înseamnă că sunt deteriorate sau nu primesc semnal de la ECU.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 8 luni #44215 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiect: Tabloul de bord al Renault Laguna 98 nu funcționează.
cel mai probabil ar putea fi un teren desprins, verificați toate terenurile

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 7 luni #44524 prin manual-mecanic
Ei bine, în primul rând, vă mulțumesc pentru răspunsuri!!! dar trebuie să spun că nu înțeleg prea multe despre toate astea, dar am dus-o la un atelier care repară doar tablouri de bord și mi-au spus că trebuie să schimb tot bordul!! Conform lor, este din cauză că microprocesorul este deteriorat și este mai ușor și mai ieftin să-l schimb cu unul second-hand, am scos bordul și am atins tot ce puteam vedea, dar a rămas la fel, habar n-am unde se pun cablurile de masă sau releele corespunzătoare întregului bord și ale Galicianei, încă aștept ajutorul vostru !!!!! SOS !!!!