Căutare MDM

Buletin

Bordul unui Renault Laguna din 1998 nu funcționează.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 2 săptămâni #44212 prin manual-mecanic
Am nevoie de ajutor. Dacă cineva știe ce ar putea cauza oprirea funcționării vitezometrului, turometrului, indicatorului de temperatură, indicatorului de nivel al combustibilului și computerului de bord de pe bordul Renault Laguna din 1998, vă rog să mă anunțați! Mulțumesc!

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 2 săptămâni #44214 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe această temă: Tabloul de bord Renault Laguna 98 nu funcționează
Când aveți probleme cu bordul, verificați întotdeauna siguranțele din cutia de siguranțe și din relee. Releele ar trebui să se cupleze; dacă nu, înseamnă că sunt deteriorate sau nu primesc semnal de la ECU.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 2 săptămâni #44215 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe această temă: Tabloul de bord Renault Laguna 98 nu funcționează
Cel mai probabil era pământ afânat; verificați toate tipurile de sol.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 11 luni #44524 prin manual-mecanic
Ei bine, în primul rând, vă mulțumesc pentru răspunsuri! Trebuie să menționez că nu înțeleg prea multe despre toate acestea, dar am dus-o la un atelier care repară doar tablouri de bord și mi-au spus că trebuie să înlocuiesc întregul tablou de bord! Conform lor, este din cauză că microprocesorul este deteriorat și este mai ușor și mai ieftin să-l înlocuiesc cu unul folosit. Am scos tabloul de bord și am atins tot ce am putut vedea, dar este tot la fel. Habar n-am unde sunt firele de masă sau releele pentru întregul tablou de bord și unitatea de control. Încă aștept ajutorul vostru! SOS!