Căutare MDM

Buletin

Cum se demontează supapa EGR la un Astra H, Patrol Gr Y61

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 8 luni #44146 prin manual-mecanic
Salut, oameni cu mâinile unse, puteți să-mi spuneți vă rog cum aș putea dezactiva nenorocita de supapă EGR la un Astra H 1.7cdti 100 CP.

La o patrulă GR pe care o am, am dezactivat-o punând o mică bilă în furtunul care merge la supapă. La ITV NICI NICI NU ȘTIU, dar, bineînțeles, nu există comparație între electronice și una.

Mulțumesc membrilor forumului, puteți să mă ajutați?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 8 luni #44149 prin manual-mecanic
Răspuns dintr- un manual de mecanic pe tema demontării supapei EGR la Astra H, Patrol Gr Y61
salut, pe 20 dth, care este mai mult sau mai puțin, (al vectra dti) nu este o sarcină ușoară să o anulezi, deoarece electrovalva care o reglează pare să observe o lipsă de vid sau ceva de genul, adevărul este că nu știu de ce, mereu cedează când se deconectează capsula egr, unii spun că se face prin modificarea unității de control, dar eu nu cred pe deplin, presupun că ceea ce vrei este să nu murdărești admisia, să reușești să astupi gaura din galerie și să folosești un egr vechi fără nimic mai mult decât tija, fără cupă, dar hai să vedem cum acoperi admisia fără riscul ca supapele să o înghită și ..., asta este deja imaginația fiecăruia
și să evaluezi. mult succes

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 8 luni #44151 prin manual-mecanic
Răspuns dintr- un manual de mecanic pe tema demontării supapei EGR la Astra H, Patrol Gr Y61
Dacă o mică bilă în furtunul electrovalvei este suficientă