Căutare MDM

Buletin

schimbarea motorului la un Bertone

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 9 luni #43923 prin manual-mecanic
Înlocuire motor Bertone Publicat de manual-mecanica
Am un Astra G Coupe cu motor pe benzină de 2.2, care are o bielă care iese din carter, ceea ce înseamnă că trebuie să schimb motorul. Îmi puteți spune dacă motorul din Kadett GSI sau Astra GSI are aceleași suporturi motor ca și Vertone?

Vă mulțumesc foarte mult pentru atenție

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 9 luni #43961 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul înlocuirii unui motor Bertone.
Salut, îmi pare rău pentru defecțiunea ta. Nu cred că Kadett-Astran-ul îți va funcționa dacă e vorba de C20xe, deoarece șasiurile sunt mult mai vechi, la fel și cutia de viteze și transmisiile... după grupul motopropulsor, mai e ITP-ul... unitatea de control și cablajul ei, pe scurt, e o bătaie de cap. Aș încerca să găsesc blocul sau motorul celui pe care l-ai avut. Mult noroc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 9 luni #43963 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul înlocuirii unui motor Bertone.
Cred că cel mai bun lucru pe care îl poți face este să cumperi blocul motor pentru mașina ta, există o piață bună de mașini second-hand, mult succes, omule.