Căutare MDM

Buletin

ce ar putea fi rău

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 10 luni #43612 prin manual-mecanic
Ce ar putea fi în neregulă? Publicat de manual-mecanica
:( Am un Honda Civic din 2002 cu motor D17. Când este frig, nu suportă să fie turat. Motorul pare să se oprească și să se oprească, dar imediat ce se încălzește, ajunge la temperatura lui și funcționează cât de bine poate. Am schimbat câteva lucruri, dar nimic. Mă poate ajuta cineva să rezolv această problemă? Mulțumesc celor care mă pot ajuta. Aș fi foarte recunoscător. O seară frumoasă și multe binecuvântări.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 10 luni #43614 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe tema a ceea ce ar putea fi în neregulă
Salut, poți fi puțin mai specific? Tipul motorului este valabil doar pentru comandarea pieselor. Benzină, motorină, tip cu aprindere sau pompă rotativă? Cilindree? Monopunct?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 8 luni #44109 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe tema a ceea ce ar putea fi în neregulă
Aș verifica senzorul de temperatură a apei. Nu știu ce să zic despre acest motor, dar de obicei este amplasat în chiulasă, lângă ieșirea termostatului (nu trebuie confundat cu senzorul radiatorului). Când se defectează, de obicei dă aceste simptome, deoarece acționează ca un demaror. Se poate măsura, dar rezistența sa variază în funcție de temperatură. Nu am date despre valorile sale. Măsoară-i rezistența și apoi încălzește becul cu o brichetă. Dacă rezistența sa nu se modifică, este defect. Sper că acest lucru ajută. Cu cele mai bune urări.