Căutare MDM

Buletin

Ce ar putea fi răul?

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 2 luni #43612 prin manual-mecanic
Care ar putea fi dezavantajul? Publicat de manual-mecanica
:( Am un Honda Civic din 2002 cu motor D17. Când este rece, nu accelerează cum trebuie; e ca și cum motorul s-ar îneca și se oprește. Dar odată ce se încălzește și atinge temperatura de funcționare, funcționează perfect. Care ar putea fi problema? Am înlocuit câteva piese, dar nimic nu a funcționat. Mă poate ajuta cineva să rezolv această problemă? Mulțumesc foarte mult oricui mă poate ajuta. Noapte bună și multă binecuvântare.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 2 luni #43614 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe tema a ceea ce ar putea fi în neregulă
Salut, poți fi puțin mai specific? Doar dacă ai precizat că tipul motorului este util doar pentru comandarea pieselor. Este pe benzină, motorină, cu aprindere sau cu pompă rotativă? Care este cilindreea motorului? Este un sistem de injecție într-un singur punct?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 3 săptămâni #44109 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe tema a ceea ce ar putea fi în neregulă
Aș verifica senzorul de temperatură a apei. Nu sunt sigur în privința acestui motor, dar de obicei este situat în chiulasă, lângă carcasa termostatului (nu-l confundați cu senzorul radiatorului). Când se defectează, provoacă adesea aceste simptome, deoarece se comportă ca o sufocare. Puteți măsura rezistența sa, dar variază în funcție de temperatură. Nu am valorile exacte aici, dar măsurați-i rezistența și apoi încălziți senzorul cu o brichetă. Dacă rezistența nu se schimbă, este defect. Sper că acest lucru vă ajută. Cu stimă.