Căutare MDM

Buletin

cablul conectorului cutiei de derivație principale

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 10 luni #43546 prin manual-mecanic
Salut prieteni, am o problemă cu mașina mea, un Mitsubishi Lancer automat din 2004, mi-au tăiat cablul de la conectorul de pe cutia electrică principală de branșament. Se văd doar trei cabluri pentru a le putea conecta la electrovană. Trebuie să știu ordinea în care se pun pentru că altfel voi deteriora piesa. Cine mă poate ajuta, vă rog, aș aprecia.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 10 luni #43547 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe tema cablului conectorului cutiei de derivație principale
Prietene, cum se numește mingea sau unde merge în fotografie? Nu știu exact unde o pot găsi. Am scheme ale Lancerului, dar nu știu ce este. Este vorba despre acela, iar culorile care se văd în fotografie sunt negru, alb și galben cu negru. Așa arată în fotografie. 3 cabluri, spune-mi doar dacă am dreptate și dacă conectorul ajunge doar la acele 3 cabluri, să mă uit aici, în centrul meu de date. Salutări, prietene.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.