Căutare MDM

Buletin

Telecomanda Kia Picanto 2003

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 11 luni #43144 prin manual-mecanic
Telecomandă Kia Picanto 2003 Publicat de manual-mecanica
Salut, voiam să știu dacă cineva îmi poate spune cum și dacă este posibil să pun telecomanda într-un Kia Picanto din 2003 care, logic, nu are una...
:prostie: :prostie:

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 11 luni #43145 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la telecomenzii Kia Picanto din 2003
L-am instalat pe mai multe mașini. Trebuie să verifici dacă mașina ta are închidere centralizată. Introduci cheia în încuietoarea portierei pasagerului și ar trebui să deschidă totul. Există dovezi că există un motor electric în portiera șoferului.

Dacă ai un motor în portiera șoferului, descoperă panoul portierei șoferului. Din motor ies 3 sau 4 fire, dezizolează puțin sau înfige ace de cusut în ele.

Punând împreună, de exemplu: îmbinările negru și roșu se deschid, negru și albastru se închid, albastru și roșu nu fac nimic. Așa îl identifici pe cel (comun). În magazinele auto, există câteva kituri de telecomandă pentru mașini. Cel scump are motoare de instalat, în timp ce cel scump are doar receptorul și comenzile.

Sau mergi la un magazin de automatizare a ușilor de garaj și ceri un receptor de 12V CC cu 2 canale (dimensiunea încape într-o mână și este mai ieftin decât ceea ce vând pentru mașini) și câteva telecomenzi. Ei

bine, conexiuni: de obicei au 5 terminale (op)/(ap) deschis <- fără a tăia cablul ușii, exemplul celui roșu.

(cl)/(ch) exemplul apropiat, cel albastru. (c) exemplul comun, cel negru.

și sursa de alimentare (+) și (-) 12v <- vezi care este + și du-o la un punct + de pe vehicul și - la șasiu sau la un cablu -.

dacă nu cumperi pachetul auto scump cu motoare și există instrucțiuni care explică cum se montează motoarele și așa mai departe.

nomenclaturile (op) este deschis și (ap) este aperto <- multe dintre aceste lucruri vin în italiană.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 11 luni #43256 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la telecomenzii Kia Picanto din 2003
Vă mulțumesc foarte mult pentru informațiile pe care mi le-ați oferit. Întrebam în mod special despre instalarea Kia originală, dar dacă acest lucru nu este posibil, este o alternativă excelentă.
Cu respect.B) B) B)