Căutare MDM

Buletin

Reglarea chiulasei la 405 turbo diesel

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 2 săptămâni #42810 prin manual-mecanic
Reglare chiulasă 405 turbo diesel Publicat de manual-mecanica
Am o întrebare, acesta este primul meu motor turbo diesel și când reglez capacul treptat corect, pare că o să tai șuruburile. Permiteți-mi să clarific:
1. Acestea sunt șuruburi noi pe care scrie să nu le lubrifiez.
2. Am dat 6 kg și următorii 90º și cu asta am dat deja aproximativ 20 kg.
3. Al doilea reglaj de 90º încă lipsește.
Deoarece mi-e teamă să nu tai șuruburile și că mă costă mult, întreb, aproximativ câți kg reglează? Ar trebui să continui să-l dau cu încredere?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 1 săptămână #42819 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul reglajului chiulasei unui 405 turbo diesel.
Motoarele diesel necesită mult cuplu de strângere, dacă șuruburile sunt noi, înșurubați fără teamă ce aveți nevoie.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 1 săptămână #42822 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul reglajului chiulasei unui 405 turbo diesel.
Mulțumesc, am terminat de reglat azi, e incredibil, comparativ cu motoarele vechi, material excelent, îi dai Indenor-ului 8kg pe care îi duce și filetele se desprind, motorul ăsta mic poate suporta vreo 25 sau 30 kg, un lux, salutări și mulțumiri.