Căutare MDM

Buletin

defecțiune la Fiat 1.7 diesel

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 1 lună #42559 prin manual-mecanic
Defecțiune Fiat 1.7 diesel Publicat de manual-mecanica
Am o defecțiune cu fum alb abundent, este un motor recent asamblat, am verificat motorul și punctul de injecție, este corect, am măsurat compresia și este la o medie de 21 kg. Injectoarele funcționează bine și cu o presiune de 120 bar. Nu există țevi schimbate și ordinea de aprindere este corectă. Chiulasa a fost făcută cu supape, ghidaje, elevatoare și scaune noi. Pompa de injecție funcționa corect înainte de demontare.
Întrebarea mea este dacă cureaua de distribuție îmi poate da o defecțiune de aceste caracteristici, dă defecțiunea tipică unui motor care are punctul de injecție inversat jumătate de tură, fum alb excesiv și nu răspunde la accelerație.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 1 lună #42562 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la problema unei defecțiuni la un Fiat 1.7 diesel
Încearcă sistemul de „brainstorming”. Notează ce crezi că ar putea fi, astfel vei vedea posibilități. L-am încercat deja în runde de mecanică pe alte probleme și a dat rezultate, în stilul Dr. House.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 1 lună #42564 prin manual-mecanic
Instalarea pompei este întârziată, avansați-o și problema va fi rezolvată.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 1 lună #42566 prin manual-mecanic
Sincronizarea este corectă. Pe lângă verificarea punctelor de sincronizare, am atașat un comparator la pompă și am verificat dacă primul injector injecta la momentul potrivit, scoțându-l din capac și punându-l să injecteze în exterior.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 4 săptămâni #42622 prin manual-mecanic
Ar putea fi o admisie de aer din circuitul diesel sau filtrul.