Căutare MDM

Buletin

Problemă cu pompa de electroni 3C a motorului Corolla CE121

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 1 lună #42551 prin manual-mecanic
Salut prieteni, am nevoie de ajutor cu un Corolla C3121 din 2001, motor 3CE, cu accelerație și pompă electrice.

Problema este următoarea: nu are turații, se pare că are presiune scăzută a combustibilului.

Am verificat și am primit eroarea P1405: circuit senzor presiune turbo.

În istoric, a apărut P1222 (0,1,12,22). Consultați manualul aferent.

Am șters toate erorile și a apărut din nou P1405

Am schimbat piesa cu alta, dar de la un model diferit. CE110, 1999

, și a rămas la fel.

Mă puteți ajuta sau puteți obține schema electrică a vehiculului?

Mulțumesc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 1 lună #42557 prin manual-mecanic
Scoți furtunul turbo și îl cureți, o să iasă ulei și tot, cureți joja care e la exterior și o mișci de câteva ori ca să o slăbești, urmărești furtunul turbo vei vedea un senzor. dacă are ulei curăță-l. oprești curentul +,-
ștergi eroarea și calcă pe el, probabil că acum va funcționa.

defectul e că geometria variabilă a turbo e blocată de ulei sau murdărie și când e presiune excesivă vehiculul intră în pană pentru a evita explozia.

turbo are un tub subțire care intră în depresiune, cu cât calci mai mult pe el cu atât se deschide mai mult, verifică dacă tubul e ok.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 1 lună #42581 prin manual-mecanic
Mulțumesc pentru răspuns. Mașina mea nu are turbo. Acest senzor este situat lângă filtrul de aer, unde se află și filtrul de aer. Senzorul măsoară presiunea de aspirație, sau cred că presiunea, printr-un furtun mic care merge de la filtru la senzor.
conform testelor cu multimetrul meu.
Am încercat-o în
1000 rpm
2000 rpm
3000 rpm
cu vehiculul fără greutate (nemișcat)
și a dat aceste valori pe care le vedem în imagini.

Traduc un manual pentru motorul 3c-e, care este în rusă. Dacă cineva îl are în engleză sau spaniolă, aș aprecia.

salutări.

Diego Franco

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 4 săptămâni #42606 prin manual-mecanic
Îți spun eu, nu m-am uitat la cod pentru că ai introdus exact ce era. Nu e vorba despre asta. Codul ăla îți spune să cureți EGR-ul, care e înfundat cu funingine și mașina nu se mai reglează.

Dacă, din orice motiv, nu e vorba de EGR, verifică NTC-ul temperaturii aerului.

Spune-ne.:)

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 7 luni #44867 prin manual-mecanic
Bună ziua tuturor!!!
Îți pot spune că de data asta am rezolvat problema prin service-ul pompei și înlocuirea unei piese, lucru pe care îl voi confirma mai târziu.

Mi s-a întâmplat ceva amuzant.
Am avut o problemă săptămâna aceasta, un mic incendiu la partea electrică a calculatorului meu. A trebuit să schimb cablurile și calculatorul. Și după aceea, problema a reapărut.
Cod P1222 (1,12,22) doar că acum vehiculul pare să nu funcționeze, pompa. Am testat senzorul de avans al pompei și senzorul arborelui cotit și nu s-a întâmplat nimic.
După ce am căutat mult pe internet să văd ce înseamnă, am văzut forumul pe care l-am creat eu însumi. Hehehe
Ei bine, mâine o să văd pompa să văd dacă e vreo îmbunătățire și o să-ți povestesc mai târziu.
salutări.

e-mailul meu