Căutare MDM

Buletin

Fiat-ul meu Tipo din 1994 se defectează, se îneacă.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 1 lună #42533 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe această temă : Fiat-ul meu Tipo din 1994 se oprește.
Mulțumesc, am găsit deja capacul. Mâine îl voi descoperi și voi verifica. Mulțumesc foarte mult pentru informații.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 1 lună #42534 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe această temă : Fiat-ul meu Tipo din 1994 se oprește.
Prietene, am schimbat bujiile de vreo două ori de când a început să se defecteze pentru că se înfundă în funcție de cât combustibil se consumă. Nu cred că e carburatorul pentru că atunci când vrea stă liniștit la ralanti, dar problema e că atunci când urc dealuri, chiar și cele mai mici, face explozii prin țeava de eșapament și nu am reușit să găsesc o soluție.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 4 săptămâni #42624 prin manual-mecanic
choke-uri de nivel cu flotor pentru carburator, flotor perforat

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 4 săptămâni #42630 prin manual-mecanic
Desigur că înțeleg, deci crezi că schimbarea carburatorului la cel mic ar trebui să elimine problema. De asemenea, nu știu dacă e din cauză că se schimbă puțin compresia din cauza țevii de eșapament.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 3 săptămâni #42690 prin manual-mecanic
Cred că da, schimbă garniturile și acul carburatorului, toate într-un singur kit,
referitor la scurgerea prin evacuare dacă este pe lateralul garniturii galeriei de evacuare trebuie să o schimbi, este foarte importantă, și baza carburatorului care este tot din cauciuc,
mult succes.