Căutare MDM

Buletin

Fiat-ul meu Tipo din 1994 se defectează, se îneacă.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 1 lună #42508 prin manual-mecanic
Bună ziua, am un Fiat Uno tip motor 1.6, an 94, și se blochează la ralanti, uneori este normal și alteori la 5. Pe rampe este greu să-l scoți acum și uneori nici măcar nu mai urcă. Carburatorul este bun, bobina la fel, nu știu ce ar putea fi. Vă rog să mă ajutați. Am vehiculul oprit din cauza acestei probleme și nu am reușit să o rezolv. Uneori scoate și explozii prin țeava de eșapament, nu știu dacă scoate și compresie. Vă mulțumesc și sper un răspuns curând.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 1 lună #42524 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe această temă : Fiat-ul meu Tipo din 1994 se oprește.
Mai întâi verifică distribuția.
Verifică distribuitorul și bobina. Spune-mi.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 1 lună #42529 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe această temă : Fiat-ul meu Tipo din 1994 se oprește.
VĂ MULȚUMESC FOARTE MULT PENTRU informații, dar mașina mea nu are distribuitor și bobina de aprindere este nouă. O întrebare: Cum știu unde este cureaua de distribuție? Și cum știu dacă este deteriorată? Mulțumesc. Aștept răspunsul dumneavoastră.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 1 lună #42530 prin manual-mecanic
Cureaua este în partea din față a motorului. Stați cu fața spre scripete. Există un capac sub locul unde este cureaua.
Verificați dacă punctele sunt corecte.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 1 lună #42532 prin manual-mecanic
Omule, verifică bujiile. Dacă nu le-ai schimbat de ceva vreme, acolo ar putea fi problema.