Căutare MDM

Buletin

Ford Sierra cargo

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 1 lună #42393 prin manual-mecanic
Ford Sierra Cargo Publicat de manual-mecanica
Am o problemă cu Fordul meu Sierra. Bateria nu se încărca, așa că am înlocuit alternatorul. Dar tot nu se încarcă, iar conexiunea dintre alternator și baterie este încă bună. Mă poate ajuta cineva să găsesc problema? M-am gândit că ar putea fi o descărcare de curent sau o defectare la masă. Cu cele mai bune urări și vă mulțumesc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 1 lună #42394 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la încărcării la Ford Sierra
Salut! Am măsurat cablul pozitiv de ieșire al alternatorului și carcasa alternatorului cu un tester. Dacă ai o cădere de tensiune în cabluri, ceea ce încarcă alternatorul nu ajunge la baterie. Apoi, cablul subțire care alimentează becul de bord, dacă nu se aprinde, nici nu se încarcă.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 1 lună #42398 prin manual-mecanic
Când motorul funcționează, deconectați borna negativă de la baterie. Acest lucru vă va ajuta să stabiliți dacă nu se încarcă sau dacă bateria este deteriorată.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 1 lună #42404 prin manual-mecanic
Mulțumesc tuturor, am găsit deja problema. Era cauzată de o siguranță care împiedica punerea sub tensiune a alternatorului.