Vreau doar să-mi exprim dezgustul total față de marca și modelul de mașină Alfa Romeo, 147, care nu se ridică la înălțimea reclamei pe care o primește. Am avut tot felul de probleme de când am achiziționat una dintre aceste prestigioase „mașini de curse”, care nu au făcut decât să amplifice imaginea ridicolă a unor mecanici slabi, care nu știu cum au reușit să concureze în trecut și chiar să circule...
Cum este posibil ca la 75.000 km, una dintre aceste „clasice” să aibă deja mai multe probleme decât o mașină medie din gama sa cu 5 ani și un kilometraj atât de mare? De la mai multe defecțiuni repetate la sistemul de ambreiaj (defecțiuni succesive într-un lanț cauzate într-un fel sau altul și fără notificarea mecanicului AUTOAN), defecțiuni la baterie, defecțiune la pompa principală a motorului și la cureaua de distribuție...
Cum se poate aștepta așa ceva de la o marcă atât de „renumită” încât singurul lucru la care poate răspunde, folosind Serviciul Clienți ca scuză, este că atât vehiculul, cât și piesele principale nu sunt în garanție... lasă asta o scuză pentru „oaia neagră” din liniile sale de producție?