Căutare MDM

Buletin

Rușine de marcă

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 5 luni #42279 prin manual-mecanic
Rușine de marcă Publicat de manual-mecanica
Pur și simplu vreau să-mi exprim dezgustul total față de marca Alfa Romeo și modelul 147, care nu se ridică la înălțimea reclamelor sale. Nu au fost decât probleme de când am cumpărat una dintre aceste prestigioase „mașini de curse”, care nu au făcut decât să întărească imaginea ridicolă a unei mecanici groaznice. Nu știu cum au reușit vreodată să concureze sau chiar să ajungă pe șosele în trecut.
Cum este posibil ca, la 75.000 km, una dintre aceste „clasice” să aibă deja mai multe probleme decât o mașină medie din clasa sa cu cinci ani și acel kilometraj? Aceste probleme variază de la defecțiuni repetate ale ambreiajului (o reacție în lanț de defecțiuni, cauzate cumva fără avertisment de service-ul mecanic AUTOAN), probleme cu bateria, până la defecțiuni ale pompei principale a motorului și ale curelei de distribuție...
Cum se poate aștepta asta de la o marcă atât de „renumită”, al cărei singur răspuns, ascuns în spatele Serviciului Clienți, este că nici vehiculul, nici piesele principale nu sunt acoperite de garanție? Scuză acest lucru „merele stricate” de pe liniile lor de producție?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.