Căutare MDM

Buletin

Chevrolet Cavalier 2.2 an 987

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 1 lună #42272 prin manual-mecanic
Chevrolet Cavalier 2.2, anul 987. Publicat de manual-mecanica
Prieteni, am un Chevrolet Cavalier 2.2 din '98. Ce se întâmplă este că dintr-o dată vehiculul a început să sufle, de nicăieri. Accelerez, turația crește puțin, dar apoi turația scade, adică suflecă și vehiculul scoate un fum puțin negru. Cine îmi poate spune ce ar putea fi această defecțiune?
Salutări!

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 1 lună #42299 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe tema Chevrolet Cavalier 2.2, anul 987
Spui că scoate fum negru, adică combustibil în exces, deci nu aspiră, ci se îneacă. Ce teste ai făcut, scaner? Face explozii?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 1 lună #42301 prin manual-mecanic
Uite, nu am făcut o scanare pentru că nu s-a aprins martorul motor.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 1 lună #42302 prin manual-mecanic
wal7er, uite, ce vrei să spui prin „face explozii”? Te referi la faptul că explodează prin evacuare? Întrebare? Nu am făcut încă niciun test pe vehicul, dar s-ar putea ca poate un cilindru să nu ardă amestecul și asta să provoace scăderea turației motorului, adică nicio scânteie nu ajunge la una dintre bujii???

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 1 lună #42330 prin manual-mecanic
Bineînțeles, întrebam dacă scoate pocnete de la eșapament și, dacă ai fum negru, e din cauza prea multului combustibil, care îl face să se înece. Ar trebui să verifici și scânteia la toate cele 4 fire de bujie. Ar trebui să fie puternică și albastră.