Căutare MDM

Buletin

Sunfire scurge ulei din jojă

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 5 luni #42246 prin manual-mecanic
Sunfire pierde ulei din jojă. Publicat de manual-mecanica
Am nevoie de ajutor cu Sunfare-ul meu din 1999. Motorul este un 2.4 cu came duble. Curge ulei din jojă, dar cel mai ciudat lucru este că atunci când deconectez senzorul de debit de aer, nu mai curge și funcționează bine aproximativ o lună, apoi începe să curgă din nou.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 5 luni #42251 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul scurgerii de ulei de la joja de ulei de la un Sunfire
Încearcă asta: presupunând că nivelul uleiului este corect (îl poți verifica pe jojă),
scoate capacul de umplere cu ulei și vezi dacă iese mult aer.

Este posibil ca segmenții pistonului să fie blocați și compresia să curgă în carter, motiv pentru care cred că uleiul curge peste tot. Alternativ, ai putea avea o chiulasă crăpată care permite gazelor de eșapament să pătrundă în blocul motor.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 4 luni #42563 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul scurgerii de ulei de la joja de ulei de la un Sunfire
Verificați filtrul de ulei; este posibil să fie înfundat, ceea ce ar putea cauza returul uleiului.