Căutare MDM

Buletin

Smucituri în Nissan Sunny din 1990

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 5 luni #42229 prin manual-mecanic
Convulsii într-un Nissan Sunny din 1990. Publicat de manual-mecanica
Bună ziua: Nissanul meu Sunny 1.6 din 1990 merge prost. Am înlocuit bujiile, condensatorul și filtrul de combustibil, care era foarte murdar, dar s-a îmbunătățit foarte puțin. Cureaua de distribuție a fost și ea înlocuită, bujiile au fost ajustate - practic, o reglare. Mergea perfect până când am alimentat la o benzinărie și a început să se zbată din nou, așa că filtrul de combustibil a fost schimbat. Aproape totul a fost verificat și tot nu este mai bine. Singurul lucru pe care nu l-am demontat este carburatorul, deoarece mecanicul spune că problema pare a fi electrică. Aș aprecia dacă ați putea posta o diagramă care să arate cum se conectează o bobină care are și o rezistență. Vă mulțumesc pentru sugestii.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 5 luni #42230 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe tema smuciturii la un Nissan Sunny din 1990
Salut Gleyton, acum câțiva ani am avut un Nissan Sunny, același model ca al tău, și am avut aceeași problemă. Te sfătuiesc să schimbi firele bujiilor, dar nu le instala pe cele de la Nissan Sunny. Cumpără-le pe cele de la un Nissan Sentra II din 1992 și, de preferință, originale, deși și cele aftermarket sunt destul de bune. Avantajul acestor fire este că acoperă mai mult bujia. Un alt lucru pe care îl recomand și pe care îi spui mecanicului să-l țină cont este ca, atunci când instalează bujiile, să se asigure că borna bujiei, dacă este înșurubată, este strânsă corect. Când bujiile sunt noi, această bornă este de obicei slăbită, iar mecanicii nu se obosesc să verifice strângerea, iar dacă este slăbită, vor exista smucituri. Sper că aceste informații sunt utile. Pa, și mult succes.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 5 luni #42231 prin manual-mecanic
Aproape sigur e bobina de aprindere.
Am avut un Seat Cordoba din 2000 și un Ford Mondeo din 2000 și ambele zdruncinau după 12 ani.
Schimbarea bobinei de aprindere le-a făcut să funcționeze din nou ca noi.
Noroc.
PS: Spune-ne cum merge când încerci.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 5 luni #42234 prin manual-mecanic
Dragă Antoniorecio: Voi înlocui bobina și voi posta rezultatele. Chestia e că aș vrea să văd o diagramă care să mă ghideze în instalarea corectă a bobinei, deoarece are un fel de condensator pe lângă un rezistor, iar la o inspecție mai atentă, am observat că unele fire sunt neconectate. O schemă cu desene ale sistemului ar fi grozavă. În ceea ce privește firele, le-am înlocuit acum mai puțin de o lună.
Am citit pe internet că atunci când se face reglajul unui Sunny din '90, nu ar trebui să existe niciun spațiu în diafragmă, dar nu a explicat cum se remediază. Mulțumesc tuturor celor care participă și, de îndată ce fac modificarea și îmi dau seama cum să conectez corect bobina, voi raporta rezultatele. Voi încerca să fotografiez, de îndată ce se oprește ploaia, ce fire au „dispărut fără scop” în iubita mea Station din '90.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 5 luni #42241 prin manual-mecanic
Salut tuturor: Voiam să vă anunț că am cumpărat fire de bujii din Japonia și, imediat ce le-am schimbat, totul s-a îmbunătățit, funcționând aproape perfect. După cum am menționat anterior, fire vechi aveau mai puțin de două luni. Vânzătorul mi-a spus că o modalitate simplă de a-mi da seama dacă firele sunt deteriorate este să verific dacă radioul trosnește sau are interferențe; dacă da, este un semn sigur că firele sunt deteriorate. Mulțumesc tuturor celor care și-au făcut griji pentru bijuteria mea din '90 și sper să învățați ceva din experiența mea. Poate că vremea ploioasă din Valdivia deteriorează firele sau poate că cele vechi erau pur și simplu de proastă calitate. Salutări tuturor!