Căutare MDM

Buletin

Smucituri în Nissan Sunny din 1990

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 2 luni #42229 prin manual-mecanic
Smucituri la Nissan Sunny din 1990 Publicat de manual-mecanica
Bună ziua: Nissanul meu Sunny 90 1.6 merge prost. Am schimbat bujiile, condensatorul și filtrul de combustibil, care era foarte murdar, dar s-a îmbunătățit foarte puțin. Am schimbat cureaua de distribuție, am reglat bujiile și, pe scurt, o reglare. A fost minunat până când am pus benzină la o benzinărie și a început să se zvârcolească, așa că am schimbat filtrul. Am verificat aproape totul, dar nu se îmbunătățește. Singurul lucru pe care nu l-au demontat este carburatorul, deoarece mecanicul mi-a spus că problema este aparent electrică. Aș vrea să publicați un desen care să arate cum se conectează o bobină care are și o rezistență. Mulțumesc pentru sugestii.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 2 luni #42230 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la problema smuciturii la un Nissan Sunny din 1990
Salut Gleyton, acum câțiva ani am avut un Nissan Sunny, aceleași pe care le ai și tu, și am avut aceeași problemă. Te sfătuiesc să schimbi firele bujiilor, dar nu le instala pe cele de la Nissan Sunny. Cumpără-le pe cele de la Nissan SentraII din 1992, și sperăm că sunt cele originale. Bineînțeles, și cele alternative sunt destul de bune. Detaliul cu aceste cabluri este că acoperă mai bine bujia. Celălalt detaliu pe care te sfătuiesc și îi spun mecanicului să-l țină cont este ca atunci când instalezi bujiile, să te asiguri că borna bujiei, dacă este înșurubată, este strânsă bine. Când bujiile sunt noi, în mod normal, această bornă se desprinde și mecanicii nu se obosesc să verifice strângerea, iar dacă este slăbită, vor exista smucituri. Sper că aceste informații te ajută cât de cât. Pa și ca totul să meargă bine. Mult succes.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 2 luni #42231 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la problema smuciturii la un Nissan Sunny din 1990
Aproape sigur e bobina de aprindere.
Am avut un Seat Córdoba din 2000 și un Ford Mondeo din 2000, și ambele se smuceau după 12 ani.
Am înlocuit bobina de aprindere și funcționau din nou ca noi.
Cu cele mai bune gânduri.
P.S.: Spune-ne despre experiența ta când rezolvi ceva.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 2 luni #42234 prin manual-mecanic
Dragă Antoniorecio: Voi înlocui bobina și voi posta rezultatele. Chestia e că aș vrea să văd un desen care să mă ghideze în instalarea corectă a bobinei, deoarece are un fel de condensator pe lângă un rezistor, iar în timp ce mă uitam, am observat că unele fire nu sunt conectate. O schemă cu desene ale sistemului ar fi grozavă. În ceea ce privește firele, le-am înlocuit acum mai puțin de o lună.
Am citit pe internet că atunci când se face reglajul unui Sunny din 1990, nu ar trebui să existe vid în diafragmă, dar nu exista nicio modalitate de a-l repara. Mulțumesc tuturor celor care au participat și, de îndată ce fac modificarea și pot să-mi dau seama cum să conectez corect bobina, voi raporta rezultatele. De îndată ce se oprește ploaia, voi încerca să fotografiez ce fire „se pierd” în bijuteria mea Station din 1990.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 1 lună #42241 prin manual-mecanic
Salut tuturor: Am cumpărat firele de bujii fabricate în Japonia și, imediat ce le-am înlocuit, totul s-a îmbunătățit, aproape la 100%. După cum am menționat anterior, firele vechi aveau mai puțin de două luni. Vânzătorul mi-a spus că o modalitate simplă de a-mi da seama dacă firele sunt deteriorate este să verific dacă sunetul radioului interferează sau trosnește; dacă da, este un semn clar că firele sunt deteriorate. Mulțumesc tuturor celor care și-au făcut griji pentru Joya mea din '90 și sper că puteți învăța ceva din experiența mea. Clima ploioasă din Valdivia poate deteriora firele sau cele vechi erau pur și simplu de proastă calitate. Salutări tuturor.