Căutare MDM

Buletin

senzor MAF la un Chevy Monza din '99

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 2 luni #41929 prin manual-mecanic
Bună ziua:

Am o întrebare: Are un Chevy un senzor MAF? Dacă da, unde se află?

Vă las aici întreaga problemă pe care o are mașina mea, în caz că cineva mă poate ajuta și mai mult în legătură cu senzorul MAF:

Atenție: Spoiler!

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 2 luni #41933 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la senzorul MAF la un Chevy Monza din 1999
Privind compartimentul motorului veți vedea vasul de expansiune și în stânga lui un conector verde, nu acela, ci cel de lângă el cu un tub subțire care merge la admisie, adică MAF-ul.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 2 luni #41935 prin manual-mecanic
Dragul meu, fie nu te-am înțeles, fie te încurci, îmi imaginez că te referi la expansorul care merge de la filtrul de aer la TBI, dar care nu are senzor, motiv pentru care nu înțeleg prea bine la ce te referi. Atașez o imagine cu motorul Chevy-ului meu. Observați că

admisia de aer nu este acolo, dar ați putea să-mi spuneți că este într-un astfel de loc lângă acesta, sau pur și simplu nu este în mașina dvs.? Nu este acolo sau mașina dvs. nu o are? Cu stimă.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 2 luni #41936 prin manual-mecanic
Dragul meu, fie nu te-am înțeles, fie te încurci, îmi imaginez că te referi la expansorul care merge de la filtrul de aer la TBI, dar acela nu are senzor, deci nu prea înțeleg la ce te referi. Atașez o imagine cu motorul Chevy-ului meu.

Uite, priza de aer nu este acolo, dar poți să-mi spui dacă este într-un astfel de loc lângă asta sau dacă nu este deloc în mașina ta? Nu este acolo sau mașina ta nu o are. Cu stimă.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 2 luni #41938 prin manual-mecanic
Bună ziua. Ați putea testa dacă senzorul IAT funcționează? Funcționează împreună cu senzorul MAP.
www.autopartswarehouse.com/shop_parts/ia...sor/chevy/monza.html
Unul dintre aceștia este senzorul IAT. De obicei, se află în galeria de admisie. Cu stimă.