Căutare MDM

Buletin

CLIMA MEA EȘUATĂ, DOAR SPEED 4 FUNCȚIONEAZĂ

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 2 luni #41893 prin manual-mecanic
BĂIEȚI, NU ȘTIU CUM SĂ REPAR CLIMATIZATORUL, DEOARECE FUNCȚIONEAZĂ DOAR TREAPTA 4. ÎN PLUS, RADIOUL SCADE VOLUMUL SAU INTERFERĂ CÂND APĂS FRÂNA. ESTE UN MOTOR CHEROKEE SPORT 4X4 4.0 DIN 1997. VĂ

ROG SĂ MĂ AJUTAȚI.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 2 luni #41922 prin manual-mecanic
Salut băieți, ok, hai să verificăm mai întâi rezistența ventilatorului. Este situată în același compartiment ca și ventilatorul sau suflanta de aer condiționat. Are două șuruburi, este dreptunghiulară și este situată lângă ventilator, la picioare, pe partea pasagerului. Rezistența are un conector cu cinci fire, dintre care patru sunt intrări negative, iar unul este returul către ventilator. Fiecare dintre aceste patru intrări răspunde la un punct de pe comutatorul de aer condiționat. Dacă toate cele patru fire răspund la toate cele patru semnale, atunci rezistența este arsă. Dacă niciun semnal nu răspunde la punctul de comutare, atunci comutatorul este defect. Nu am nicio idee despre radio; poate ai conectat o linie pozitivă. Cu cele mai bune gânduri.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 2 luni #41934 prin manual-mecanic
:laugh out loud: MULȚUMESC FOARTE MULT PENTRU RĂSPUNSUL PROMPT, ÎNTR-ADEVĂR L-AM CĂUTAT UNDE MI-AI SPUS ȘI, DEȘI ESTE UN PIC DIFERIT DE CEL DIN FOTOGRAFIE, L-AM GĂSIT, ÎN INTERIOR ESTE UN CABLU CU SIGURANȚĂ, AM VERIFICAT REZISTENȚA ȘI FUNCȚIONEAZĂ BINE, VOI LIPII CABLUL ȘI VOI COMENTA REZULTATUL...
MULȚUMESC FOARTE MULT....