Căutare MDM

Buletin

CLIMA MEA EȘUATĂ, DOAR SPEED 4 FUNCȚIONEAZĂ

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 6 luni #41893 prin manual-mecanic
Băieți, nu știu cum să repar aerul condiționat pentru că funcționează doar viteza 4. În plus, volumul radioului scade sau se întrerupe când apăs frâna. Este un Jeep Cherokee Sport 4x4 din 1997 cu motor de 4.0L.

Vă rog să mă ajutați!

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 6 luni #41922 prin manual-mecanic
Răspuns manual-mecanic pe această temă : CLIMATIZAREA MEA E DEFECTĂ, FUNCȚIONEAZĂ DOAR SPEED 4
Hei, prietene, bine, mai întâi verifică rezistența ventilatorului. Este situată în același compartiment ca și motorul/ventilatorul ventilatorului. Este fixată cu două șuruburi, are formă dreptunghiulară și este introdusă lângă ventilator, lângă spațiul pentru picioare al pasagerului. Rezistența are un conector cu cinci fire, dintre care patru sunt intrări negative, iar unul este firul de retur care merge la motorul ventilatorului. Fiecare dintre aceste patru intrări corespunde unei poziții pe comutatorul de climatizare. Dacă toate cele patru fire răspund la cele patru semnale, atunci rezistența este arsă. Dacă nu există semnale care să răspundă la poziția comutatorului, atunci comutatorul este defect. Nu am nicio idee despre problema cu radioul; poate ai un fir pozitiv conectat la el. Noroc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 6 luni #41934 prin manual-mecanic
Răspuns manual-mecanic pe această temă : CLIMATIZAREA MEA E DEFECTĂ, FUNCȚIONEAZĂ DOAR SPEED 4
:laugh out loud: Vă mulțumesc foarte mult pentru răspunsul prompt. Într-adevăr, l-am căutat acolo unde mi-ați sugerat și, deși este puțin diferit de cel din fotografie, l-am găsit. Înăuntru este un fir topit. Am verificat rezistența și funcționează bine. Voi lipi firul și vă voi anunța rezultatul.
Mulțumesc foarte mult!