Căutare MDM

Buletin

Capac de umplere cutie de viteze Atos

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 2 luni #41824 prin manual-mecanic
Capac de umplere cutie de viteze Atos Publicat de manual-mecanica
Am descărcat manualul de service pentru Atos-ul din 2001 și nu găsesc capacul de umplere cu ulei al cutiei de viteze. Mă poate îndruma cineva, vă rog? Mulțumesc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 2 luni #41830 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiect: Capac de umplere cutie de viteze Atos
Nu știu exact care este varianta asta, dar cele de la Peugeot, Citroen și Fiat au o gură de aerisire din plastic în partea de sus. O scoți și o golești folosind șurubul de jos. Pui cantitatea exactă indicată de producător. Cutiile pe care le-am menționat conțin 2 litri de Valvulina.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 2 luni #41924 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiect: Capac de umplere cutie de viteze Atos
Bușonul de golire a cutiei de viteze este situat în punctul cel mai jos al acesteia, cu fața spre roata stângă. Este un șurub cu cheie hexagonală.

Bușonul de umplere este situat în mijlocul cutiei de viteze, cu fața spre partea din față a vehiculului, cu fața spre radiatorul de răcire. Este tot un șurub cu cheie hexagonală și cred că este o cheie de 17 inch. Nivelul uleiului este cel indicat de orificiu.

Sper că m-am exprimat clar.