Căutare MDM

Buletin

ștergătorul de parbriz

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 3 luni #41652 prin manual-mecanic
Ștergător de parbriz Publicat de manual-mecanica
Bună ziua, ce mai faci? Ștergătorul de parbriz a încetat brusc să funcționeze. Și pompa de lichid de spălare a încetat să funcționeze. M-am uitat în cartea de siguranțe și scrie să mă uit la siguranța B din cutia de siguranțe de sub volan, dar nu găsesc siguranța respectivă. Toate scriu F1 F2... dar litera B nu și siguranțele nu corespund cu desenul din carte. Poate cineva să-mi spună unde pot găsi siguranța și dacă asta ar putea fi problema? Ștergătorul de parbriz funcționează. Mulțumesc anticipat.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 3 luni #41659 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la ștergătoarelor de parbriz
Bună ziua. Dacă mașina ta este un Xara (Citroen), uită-te în cutia de siguranțe din compartimentul motorului. Siguranța pentru motorul pompei de lichid este de 10A la majoritatea mașinilor. Cea pentru motorul ștergătorului de parbriz este de 20-30A. Verifică siguranțele cu un tester sau vizual pentru a vedea dacă sunt arse. Poate asta te va ajuta.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.