Căutare MDM

Buletin

Problemă cu Xtrail 2004

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 3 luni #41618 prin manual-mecanic
Problemă cu Xtrail 2004 Publicat de manual-mecanica
Salut prieteni, am probleme cu un Xrail 2.5 benzină din 2004. Problema este că smucește brusc, nu se aprinde martorul luminos „o mie”. Am curățat deja corpul clapetei de accelerație și am reglat TPMS-ul așteptând câteva secunde și apăsând accelerația. Aș vrea să văd ce poate fi. Acum aș vrea să știu și ce scaner recomandați pentru a putea lucra la acest vehicul. Am citit că există unul care se folosește pentru reglarea TPMS-ului și pentru a întârzia sau avansa temporizarea. Aș vrea să știu dacă există și ce ar fi. Vă mulțumesc foarte mult.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 3 luni #41625 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiect: Problemă cu Xtrail-ul din 2004
Salut băieți, problema comună la X-Trails este pedala de accelerație. E electronică, iar ECU-ul nu o recunoaște ca fiind o defecțiune în timp ce funcționează, motiv pentru care nu se aprinde martorul luminos MIL. Am înlocuit unul acum aproximativ 15 zile, iar prețul, cel puțin în Costa Rica, era de 600 de dolari. Ca să fii sigur, găsește pe cineva cu un Snap-On și scanează-l. Noroc!

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.