Căutare MDM

Buletin

defecțiune la electrovalva cutiei de viteze

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 3 luni #41592 prin manual-mecanic
defecțiune la electrovalva cutiei de viteze Publicat de manual-mecanica
Bună dimineața, sper că cineva mă poate ajuta pentru că sunt disperat, deoarece am deja multe probleme din cauza asta, acum câteva săptămâni am fost la atelier să schimb cureaua de distribuție, ulei și alte detalii de întreținere și în drum spre atelier, din senin și fără avertisment, s-a aprins martorul cutiei de viteze pe bordul Renault-ului meu Symbol din 2008, are 41000km, nu era nimic în neregulă cu ea, pur și simplu s-a aprins și am simțit că schimbările au fost puțin bruște, oricum am dus-o la atelier, mi-au făcut toată întreținerea pe care am solicitat-o, i-am rugat să verifice martorul cutiei de viteze și mecanicul mi-a spus doar că scanerul a spus doar că este o defecțiune la una dintre electrovalvele cutiei de viteze, una în special care, după spusele lui, este foarte rar să se deterioreze, prin urmare a verificat toate ramurile cutiei de viteze tot fără a găsi defectul, resetează defectul, dar imediat ce mașina parcurge câțiva km face o schimbare bruscă și martorul se aprinde din nou și ei bine, nu știu ce poate fi și am nevoie de mașină. pe jos de mai bine de 2 săptămâni și tot nu găsesc defectul, dacă există cineva care să-mi poată recomanda ce să fac aș aprecia.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.