Căutare MDM

Buletin

Ajutor cu cureaua de transmisie la un Monza 1.8 din 1987

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 3 luni #41581 prin manual-mecanic
Bună ziua, am nevoie de ajutor cu cureaua de distribuție de la Chevrolet-ul meu Monza 1.8 din 1987, deoarece i s-au tăiat niște dinți. Am cumpărat una nouă și nu o pot pune deoarece mașina menționată anterior nu are întinzător, totul este reparat, atât pompa de apă, cât și pinionul arborelui cu came, cât și cel din spatele amortizorului. Am nevoie urgentă de ajutor. Aș fi foarte recunoscător
dacă cineva mi-ar putea spune cum să o pun altfel, vă rog.:( :( :(

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 3 luni #41584 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiect: Ajutor cu cureaua de transmisie Monza 1.8 din 1987.
Cureaua de distribuție poate fi tensionată prin slăbirea pompei de apă și rotirea acesteia. Sper că acest lucru ajută.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 3 luni #41586 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiect: Ajutor cu cureaua de transmisie Monza 1.8 din 1987.

14982cuma a scris: Cureaua de distribuție poate fi tensionată prin slăbirea pompei de apă și rotirea acesteia, sper că acest detaliu ajută.

Mulțumesc, am făcut-o așa. Am eliberat pompa de apă, dar nu s-a învârtit. Am încercat chiar să o scot și nu am reușit. Dacă există o modalitate specială de a o scoate, ar fi apreciată. Mulțumesc pentru ajutor.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 3 luni #41626 prin manual-mecanic
Salut, știu despre ce vorbești.
Recomand
1. să plasezi marcajele de distribuție sau punctele de distribuție.
2. să începi cu arborele cotit, care este cel de mai jos
. 3. apoi să treci prin pompa de apă
. 4. Cred că acea curea nu trage cu nimic altceva. Prin urmare, continuă să tragi de curea niciodată atât de tare încât să miști arborele cotit și apoi să o duci la angrenaj sau pinion. Fără a o așeza complet, ci mai degrabă prezintă-o sprijinind dinții până la 3/4 din lățimea curelei, nu-ți face griji să o așezi complet pentru că nu vei putea cu forța ta, nu o forța cu pârghii că nu o poți rupe.
5. Acum, folosind o cheie tubulară și o bară potrivită pentru piulița arborelui cotit (de mai jos), rotește-o spre partea arborelui cotit care mai trebuie montată. Roagă pe cineva să te ajute să miști arborele cotit în timp ce împiedici cureaua de distribuție să se desprindă. După montare, rotește-o cu cheia tubulară întotdeauna în jos până când cureaua este complet așezată pe pinionul arborelui cu came.

Sper că acest lucru ajută. Am încercat să mă explic cât mai bine posibil.
Binecuvântări.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 3 luni #41627 prin manual-mecanic

XURUMBELICO SAM a scris: Bună ziua, știu
despre ce vorbești. Recomand
1. Plasați marcajele de distribuție sau punctele de distribuție
2. Începeți cu arborele cotit, care este cel de mai jos
3. Apoi treceți prin pompa de apă
4. Cred că acea curea nu trage cu nimic altceva. Prin urmare, continuați să trageți de curea, niciodată atât de tare încât să mișcați arborele cotit, apoi duceți-o la angrenaj sau pinion fără a o așeza complet, ci mai degrabă prezentați-o sprijinind dinții până la 3/4 din lățimea curelei. Nu vă faceți griji să o așezați complet pentru că nu veți putea cu forța dumneavoastră. Nu o forțați cu pârghii încât să o puteți rupe.
5. Acum, folosind o cheie tubulară și o bară potrivită pentru piulița arborelui cotit (mai jos), rotiți-o spre partea arborelui cu came care mai trebuie montată. Rugați pe cineva să vă ajute să mutați arborele cotit în timp ce împiedicați cureaua de distribuție să se desprindă. După montare, rotiți-o cu cheia tubulară întotdeauna în jos până când cureaua este complet așezată pe pinionul arborelui cu came.

Sper că acest lucru vă ajută. Am încercat să mă explic cât mai bine posibil.
Doamne fericiți.

Un milion de mulțumiri, explicația ta este foarte clară pentru mine. O voi face și din câte văd, cred că va funcționa. Mulțumesc pentru ajutor.