Căutare MDM

Buletin

Luminile de reglementare din dreapta nu funcționează. Picasso

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 3 luni #41514 prin manual-mecanic
:( Bună ziua, nu am curent la stopurile din dreapta. Tabloul de siguranțe de la Xsara Picasso-ul meu nu corespunde cu cel din manual. Le-am verificat pe fiecare în parte și sunt în regulă. Mă poate ajuta cineva? Este un 1.6 din 2011 și nu găsesc siguranțele online. Am atașat tablourile să văd dacă cineva are datele de identificare. Mulțumesc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 3 luni #41516 prin manual-mecanic
Îți dau o soluție dacă nu primești masă (-) de la un fir la șasiu, dacă nu primești (+) de la un fir la pozitivul celuilalt bec de poziție. Chestia proastă e dacă mașina îl arată pe bord ca bec ars.

Ar putea fi o siguranță sau un releu. Unele mașini au câte un releu de lumini pentru fiecare parte sau un fir rupt și ai înnebuni uitându-te.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 3 luni #41523 prin manual-mecanic
Mulțumesc pentru încurajare „igryo”, nu ajunge la (+), sper să fie CARE siguranță?