Căutare MDM

Buletin

Cod de eroare P0112

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 4 luni #41317 prin manual-mecanic
Cod de eroare P0112 Publicat de manual-mecanica
Bună seara, prieteni.

Se întâmplă să rulez scanerul pe vehicul pentru că s-a aprins martorul motor și afișa codul P0112. Îmi puteți spune ce indică acest cod? Ce pot face?

Mecanicul îmi spune să duc mașina la un electrician, dar aș vrea să știu ce ar face electricianul în acest caz pentru a fi pregătit și a ști ce trebuie și ce nu trebuie să faci

. Vă mulțumesc foarte mult. Mașina mea este un Hyundai Accent din 2003, stil coupe cu 2 uși, cutie manuală.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 4 luni #41318 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul codului de eroare P0112
Bună ziua, bună seara... practic, ai probleme cu senzorul de temperatură a aerului. Ar trebui să verifici continuitatea și rezistența cablajului senzorului. Nu este o problemă gravă... un simptom la mașina ta ar putea fi un consum de combustibil puțin mai mare. Senzorul ar trebui instalat în galeria de admisie sau în tubul de admisie. Sper că aceste informații te ajută... pe curând.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 3 luni #41427 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul codului de eroare P0112
Vă mulțumesc foarte mult pentru răspuns.