Căutare MDM

Buletin

Aerisirea sistemului de ambreiaj hidraulic Ford 350

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 4 luni #41129 prin manual-mecanic
Bună dimineața, dragi prieteni mecanici.
Am nevoie de informații despre procedura de aerisire a sistemului de ambreiaj hidraulic de la un Ford 350 Super Duty din 2012. Este așa-numitul sistem „pre-umplere”; nu are șurub de aerisire.
Orice informație în acest sens, vă rog să mi-o trimiteți prin adresa mea de e-mail:
Vă mulțumesc foarte mult anticipat.
Succes tuturor

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 4 luni #41151 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiect: Aerisirea sistemului de ambreiaj hidraulic Ford 350
Aș vrea să știu și eu despre această problemă, pentru că nu am avut niciodată ocazia.
Ceea ce spui mă face să cred că e posibil ca Ford să vândă cilindrul și furtunul deja umplute și sigilate pentru instalare. (Nu știu, doar ghicesc.)

Dacă cineva știe despre asta, vă rog să vedeți dacă îmi poate clarifica orice nelămurire.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 4 luni #41195 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiect: Aerisirea sistemului de ambreiaj hidraulic Ford 350
Dragi prieteni,

aș dori să vă informez că ieri am reușit să rezolvăm problema aerisirii sistemului de ambreiaj hidraulic al modelului Ford 350HD din 2012 (sistem preumplut). Mai jos este procedura pe care am urmat-o:
1. Demontați cilindrul receptor (cel atașat la carcasa motorului).
2. Deconectați furtunul de la cilindrul receptor.
3. Deconectați furtunul de la recipientul rezervorului de lichid de frână.
4. Conectați un furtun transparent din plastic la furtunul cilindrului receptor. Umpleți-l cu lichid de frână, menținându-l ridicat în poziție verticală până când nivelul depășește înălțimea cilindrului principal al ambreiajului.
5. Folosind un dispozitiv de injecție clinică fără ac, aplicați lichid de frână în furtunul care alimentează pompa.
6. Apăsați încet pedala de ambreiaj de câteva ori, având grijă să aplicați lichid de frână în furtunul de alimentare. Aerul iese prin furtunul transparent, care trebuie menținut vertical pe tot parcursul procedurii. Nivelul adezivului din acest furtun trebuie menținut deasupra poziției pompei. Acțiuneați pedala până când nu mai ies bulele de aer.
7. Ținând cilindrul receptor în poziție verticală cu admisia în sus, umpleți-l cu adeziv, asigurându-vă că nu mai rămâne aer în interior. Mențineți-l în poziție verticală până când sunteți gata de conectare.
8. Puneți capacul furtunului de alimentare al pompei. Scoateți furtunul transparent și acoperiți rapid furtunul cilindrului receptor cu un deget.
9. Conectați rapid cilindrul receptor la furtun, evitând vărsarea adezivul din cilindru.
10. Înlocuiți cilindrul receptor.
11. Verificați dacă furtunul de alimentare al pompei este plin cu adeziv și conectați-l la recipientul de rezervă.

Acum este momentul să verificați dacă sistemul funcționează corect.