Căutare MDM

Buletin

Ford Ranger 2.8 tdi Power Stroke

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 8 luni #41111 prin manual-mecanic
Ford Ranger 2.8 tdi Power Stroke Publicat de manual-mecanica
Prieteni, am o problemă. NU POT GĂSI UNDE ESTE INSTALATĂ ECU-UL LA RANGERUL MEU 2.8 TDI (motor Power Stroke). Am nevoie urgentă să știu unde este, deoarece trebuie să fac întreținere și să curăț pinii de conectare. Orice ajutor ar fi foarte apreciat. Noroc!

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 8 luni - Acum 12 ani și 8 luni #41112 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe tema Ford Ranger 2.8 TDI Power Stroke
[atașament:1]motor-de-for

d-ranger-internațional-30_MLA-F-3636443676_012013.jpg[/attachment]
Salut, Ranger-ul 2.8 nu are ECU; are o pompă rotativă complet convențională. Singurul lucru pe care îl are este o supapă solenoid de închidere situată pe pompa de injecție. Această supapă are un fir care îi furnizează 12V atunci când camionul funcționează, iar când contactul este oprit, întrerupe alimentarea pentru a opri motorul. Dacă acesta ar fi un Ranger 3.0, ar avea un sistem common rail Siemens, iar ECU-ul ar fi situat în compartimentul motorului, atașat la paravanul de protecție din partea dreaptă și ar avea trei conectori cu pini foarte subțiri. Vezi fișierul atașat.
Ultima editare: acum 12 ani și 8 luni de către .

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 8 luni #45917 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe tema Ford Ranger 2.8 TDI Power Stroke
Salut, are cineva manualul motorului pentru un Ford Ranger 2.8 diesel Maxion International? Trebuie să fac o revizie generală.
Mulțumesc.