Căutare MDM

Buletin

Peugeot 206 își pierde puterea la derapajele de viteză

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 4 luni #41004 prin manual-mecanic
Peugeot 206 pierde răspunsul la accelerare. Publicat de manual-mecanica
Bună ziua, am nevoie de ajutor cu Peugeot 206. Pierde putere la o anumită viteză (când încerc să depășesc, tresar și se blochează. Asta se întâmplă câteva secunde și apoi reacționează). Acceleratorul este un senzor, nu are cablu de accelerație. Ceea ce am făcut a fost să spăl galeria de evacuare pentru a îndepărta umezeala uleiului, să curăț corpul senzorului de accelerație, să curăț ventilatorul de evacuare, pompa de combustibil de 25 kg. Cu toate acestea făcute, nu pot să-l îmbunătățesc. Aveți idei? Mulțumesc anticipat.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 4 luni #41168 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe tema Peugeot 206 pierde puterea de răspuns la boxe
Bună ziua, vreau să vă împărtășesc faptul că am reușit să rezolv problema, după ce am făcut mai multe teste, cea mai grea parte este să le fac fără martorul luminos aprins. Ceea ce am făcut a fost să schimb filtrul de combustibil, filtrul de aer, bujiile, toate acestea tot nu au rezolvat problema până când am detectat o mică săritură la scânteie în cilindrul 3, se pare că bobina era deteriorată, săritura era atât de mică încât uneori nu era sesizabilă. Am găsit niște informații care arată că acest tip de bobină ajunge să reziste 80.000 km, vehiculul a depășit 96.000 km, problema cu o bobină nouă s-a rezolvat.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.