Căutare MDM

Buletin

Honda Accord 92, necesită reparații

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 5 luni #40827 prin manual-mecanic
Honda Accord 92, necesită reparații Publicat de manual-mecanica
Salut prieteni ai manualelor mecanicilor, am nevoie de ajutor pentru că Honda mea se defectează. Întrebarea este următoarea:

Când accelerez, mașina mea are o problemă, deoarece simt că pierde putere și chiar aud cum se întoarce aprinderea. Nu știu ce să mai fac, deoarece am făcut mai multe reparații și nu se îmbunătățește.
Printre reparațiile pe care le-am făcut se numără: schimbarea firelor bujiilor, înlocuirea capacului distribuitorului, schimbarea garniturilor capacului supapelor, curățarea injectoarelor, precum și schimbarea uleiului și a filtrelor.

Aș aprecia dacă cineva știe ce să facă pentru a remedia această problemă.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 5 luni #40850 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema unui Honda Accord din '92, trebuie reparat.
Salut prietene, ar trebui să verifici dacă nu este înfundat convertorul catalitic. Dacă este de ceva vreme, ar putea bloca brusc orificiul de evacuare și ar putea cauza încetinirea motorului la turația normală. Dacă motorul funcționează normal la ralanti și are rateuri doar la turație mare, verifică asta.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 5 luni #40893 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema unui Honda Accord din '92, trebuie reparat.
E o sugestie bună. O să urmez sfatul tău și o să verific catalizatorul, deoarece mașina are deja 20 de ani. Mulțumesc. După ce o să verific, o să-ți spun ce s-a întâmplat.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 5 luni #40894 prin manual-mecanic
O altă posibilitate este ca momentul aprinderii să fie variat, fie în curea, fie în distribuitor, o altă cauză ar putea fi formarea excesivă de carbon în camerele de compresie, acest lucru se rezolvă prin introducerea unei cantități bune de benzină suplimentară cel puțin o dată, apoi se poate reveni la utilizarea benzinei obișnuite.