Căutare MDM

Buletin

Am nevoie de un manual pentru Mitsubishi Montero Sport din 1998.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 8 luni #40451 prin manual-mecanic
Poate cineva să-mi dea un manual de service pentru un Mitsubishi Montero Sport V6 3.0 din '98, dacă se poate în spaniolă?
De asemenea, vreau să știu cum se deconectează pompa de combustibil, dacă există un releu sau o siguranță care ar putea să o împiedice să funcționeze. Mulțumesc anticipat.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 8 luni #40453 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe această temă: Am nevoie de un manual pentru un Mitsubishi Montero Sport din 1998.
Fiecare vehicul cu sistem electronic are un releu de deschidere a pompei de combustibil și o siguranță. Care ar fi întrebarea specifică? Demontarea pompei de combustibil sau găsirea unei probleme în sistemul electric.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 7 luni #40505 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe această temă: Am nevoie de un manual pentru un Mitsubishi Montero Sport din 1998.
Mulțumesc, Job, dar trebuie să știu locația releului sau a siguranței pentru a deconecta pompa de combustibil pentru câteva minute, deoarece mașina mea are și un combustibil alternativ, GNC, și mi se pare că, în timp ce conduc cu GNC, un injector de combustibil are o scurgere. Așadar, înainte de a dezasambla toate injectoarele pentru a le verifica, aș vrea să fac acel test, pentru a deconecta pompa, astfel încât să nu mai curgă combustibil prin rampa injectoarelor. Chiar dacă sunt deconectate electric, deoarece pompa continuă să trimită presiunea combustibilului, ar putea apărea o scurgere. Permiteți-mi să explic...