Căutare MDM

Buletin

Clio1

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 6 luni #40349 prin manual-mecanic
Clio1 Publicat de manual-mecanica
Bună seara, iubitori de mașini, voiam să întreb dacă știe cineva dacă pot pune un indicator pe Clio-ul meu 1.9 d Campus care să-mi arate temperatura și turațiile, mulțumesc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 6 luni #40410 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica subiectul Clio1
Da, puteți obține un panou de bord ca cel atașat. Număr original Renault: 7702227135. Are turometru, nivel de combustibil, indicator de temperatură a motorului și vitezometru.

Cu stimă.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 6 luni #40413 prin manual-mecanic
Mi s-a spus că pentru a afișa temperatura, mașina trebuie să aibă un senzor, iar turometrul trebuie să aibă același senzor. Dacă pot găsi un tabel cu referința respectivă, e gata, nu? Mulțumesc foarte mult.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 6 luni #40414 prin manual-mecanic
Senzorul de temperatură este conectat la chiulasa vehiculului. Dacă nu este instalat, pur și simplu îl conectezi și gata.

În ceea ce privește turometrul, cred că la acel model de vehicul acesta își lua semnalul de la alternator; în orice caz, orice electrician te-ar putea ajuta cu instalarea.

Mult succes.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 6 luni #40416 prin manual-mecanic
Mulțumesc foarte mult