Salut tuturor! Vă anunț că îmi restaurez camioneta în timpul liber, mai ales când am niște bani. Încep să o cunosc puțin câte puțin, atât de mult încât acum câteva săptămâni am descoperit că are treapta a 5-a! Hahaha! Sună o nebunie, dar din cauza jocului semnificativ din articulație, dacă nu mi s-ar fi spus din greșeală, nici nu aș fi observat.
Acum încerc să reconstitui toate funcțiile electrice. Deoarece cablajul a fost atât de „manipulat” (lipsesc fire) și firele sunt toate negre cu numere la capete, este foarte dificil de stabilit cum ar trebui conectate.
Ideea este că am căutat peste tot timp de câteva zile, nu doar pe internet, o diagramă detaliată și am găsit doar scheme de bază care sunt inutile, precum cea pe care am descărcat-o chiar de pe acest site.
Nu pot cumpăra un cablaj nou pentru a-l înlocui pe cel vechi, iar singurul manual pe care l-am găsit costă 1.080 de dolari, mai mult decât cablajul în sine! Am căutat și în publicații ML și pe CD-uri manuale de atelier și electrice, dar și acestea sunt de bază. Așa că te contactez în speranța că cineva le are și dorește să le împărtășească.
Mulțumesc anticipat!