Căutare MDM

Buletin

pierderea de putere la Ford Transit

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 10 luni #40172 prin manual-mecanic
Pierdere de putere la Ford Transit Publicat de manual-mecanica
Salut tuturor, voiam să vă povestesc despre o problemă cu Fordul Transit 2.4 TD din 1997 al unui prieten. Simptomele sunt clare: are o pierdere masivă de putere. Când schimbi vitezele, prima parte a fiecărei viteze are o ușoară pierdere de putere, dar nu prea mare. Apoi, la jumătatea vitezei (50 km/h în a 3-a, 70 km/h în a 4-a), duba pur și simplu nu mai accelerează și trebuie să schimbi în următoarea viteză pentru a crește viteza. Martorul luminos al motorului este aprins. M-am gândit că ar putea fi turbo-ul, că nu funcționează corect, dar sunt foarte pierdut. Nu știu ce altceva ar putea fi sau cum să verific dacă este turbo-ul sau altceva. Dacă cineva mă poate ajuta, ar fi minunat. Mulțumesc pentru tot.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 10 luni #40183 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe tema pierderii de putere la Ford Transit
Salut Pedro1981.
Nu ne-ai spus dacă există fum, ce culoare are, dacă există miros de ars sau ulei în aer sau care sunt valorile de presiune ale manometrelor. Problema ta ar putea fi segmenții de piston, turbocompresorul sau combustibilul, dar pentru a te ajuta mai precis, avem nevoie de mai multe informații. Mult succes,
Miguel.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 10 luni #40216 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe tema pierderii de putere la Ford Transit
Salut, în primul rând, vă mulțumesc mult pentru atenție. Am vrut să vă anunț că duba nu scoate fum ciudat sau ceva de genul ăsta și, sincer, habar n-am despre presiuni. Cred că are o problemă cu pompa de combustibil, pentru că atunci când opresc cheia, motorul continuă să funcționeze. Mi s-a spus că această problemă cu pompa ar putea afecta și puterea. De asemenea, are o scurgere de ulei pe care încerc să o localizez. Am vrut să curăț motorul cu degresant, dar nu sunt sigur care este cea mai bună metodă de a o face. Dacă m-ați putea ajuta, v-aș fi foarte recunoscător.