Căutare MDM

Buletin

pierderea de putere la Ford Transit

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 6 luni #40172 prin manual-mecanic
Pierdere de putere la Ford Transit Publicat de manual-mecanica
Salut tuturor, voiam să vă spun ce se întâmplă cu Ford Transit 2.4 TD din '97 al unui prieten. Simptomele sunt clare, are o pierdere enormă de putere. Să vă spun... bagi vitezele și prima jumătate a fiecărei trepte pierde din putere dar nu prea mult și când ajungi la a doua jumătate a treptei (50 km/h în a 3-a, 70 km/h în a 4-a) duba nu mai trage și trebuie să o bagi în următoarea treaptă pentru a crește viteza. Martorul de defect motor este aprins. Am crezut că ar putea fi turbo-ul, că nu funcționează corect, dar adevărul este că sunt destul de pierdut. Nu știu ce altceva ar putea fi sau cum să verific dacă este turbo-ul sau orice ar putea fi. Dacă cineva m-ar putea ajuta ar fi minunat. Mulțumesc pentru tot.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 6 luni #40183 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul pierderii de putere la un Ford Transit
Salut Pedro1981.
Nu ne-ai spus dacă scoate fum, ce culoare are, dacă are miros de ars sau ulei în aer sau presiunea de pe indicatoare. Problema ta ar putea fi segmenții, turbo sau combustibilul, dar pentru a te putea ajuta mai precis, avem nevoie de mai multe informații. Mult succes,
Miguel.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 6 luni #40216 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul pierderii de putere la un Ford Transit
Bună ziua, în primul rând, vă mulțumesc foarte mult pentru atenție. Aș dori să vă spun că duba nu are fum ciudat sau ceva de genul ăsta și sincer nu știu care este presiunea. Aș dori să vă spun că există o problemă cu pompa, cred, pentru că atunci când opresc cheia, motorul continuă să funcționeze. Mi s-a spus că această problemă cu pompa ar putea afecta și puterea. Are și niște scurgeri de ulei pe care încerc să le localizez. Pentru a face asta, am vrut să ung motorul cu ulei, dar nu sunt sigur care este cea mai bună metodă de a o face. Dacă m-ați putea ajuta, v-aș fi recunoscător.