Căutare MDM

Buletin

Manual de utilizare motor Suzuki Maruti 800 MPI

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 8 luni #40039 prin manual-mecanic
Manual motor Suzuki Maruti 800 Mpi Publicat de manual-mecanica
Bună ziua, aș fi foarte recunoscător dacă cineva m-ar putea ajuta să găsesc manualul pentru Maruti 800 Mpi, deoarece am niște probleme cu motorul și vreau să-l repar! Aștept cu nerăbdare vești de la dumneavoastră. Mulțumesc foarte mult!

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 8 luni #40054 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiect: Manual motor Suzuki Maruti 800 Mpi
Bună ziua, pe aceeași pagină există și niște manuale pentru Suzuki Hatch 800cc și Hatch F5A, deși au carburatoare, sunt practic aceleași folosite de Maruti. Mi-au fost foarte utile pentru a repara cutia de viteze a unui Maruti din 2001. Ce probleme întâmpinați?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 8 luni #40086 prin manual-mecanic
Nu sunt sigur, are un zgomot care apare după ce se încălzește motorul, e un zumzet care pare că ceva nu se unge corect sau un rulment defect, zgomotul vine din partea pompei de apă, dar am schimbat deja totul, nu știu ce ar putea fi!!! Dacă aveți idei, ar fi apreciate!!

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 8 luni - Acum 12 ani și 8 luni #40111 prin manual-mecanic
Mmm, e dificil fără să-l vezi. În ceea ce privește manualul pe care l-ai cerut, l-am căutat mult timp, fără rezultate. Totuși, am găsit catalogul de piese Suzuki_maruti. Îl atașez.
Ultima editare: acum 12 ani și 8 luni de către . Motiv: Fișierul nu a fost încărcat