Căutare MDM

Buletin

inteligent 71 CP

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 9 luni #39918 prin manual-mecanic
Smart 71 CP Publicat de manual-mecanica
Salut, are cineva un manual de service pentru un Smart Fortwo de 71 CP?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 9 luni #39919 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica pe tema Smart de 71 CP
Salut prietene, nu am manualul, dar de ce informații ai nevoie?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 9 luni #39925 prin manual-mecanic
Bună ziua, aș vrea să știu dacă este posibil să configurez sistemul de viteze cu o interfață în stil VAG-com și să pot atinge niște consum, este excesiv, nu reușesc să-l fac să coboare sub 6 litri pe autostradă la 90 km, în service îmi spun că este normal și că de obicei consumă mai mult, când le spun că consumul anunțat de companie este de 3,75 pe autostradă încep să râdă, nu vă mai spun, salutări

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 9 luni #39926 prin manual-mecanic
Bună ziua din nou, este posibilă reprogramarea hărților mașinii? Am mijloacele, dar sunt în America de Sud. Consumul mediu pe autostradă este de aproximativ 5 litri, la viteză normală de 6,5 litri. Consumul trebuie modificat astfel încât schimbările să fie mai rapide și să aibă mai mult cuplu, dar toate acestea depind și de calitatea benzinei pe care o încarci.
Cu stimă.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 8 luni #39964 prin manual-mecanic
Bună ziua din nou, știți cumva unde pot găsi acele mijloace sau dispozitive pentru a reprograma unitatea de control și eventuale manuale de service? Mulțumesc.