Căutare MDM

Buletin

Buldoexcavator Massey-Ferguson 50HX seria T

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 9 luni #39877 prin manual-mecanic
Buldoexcavator Ferguson 50HX seria T
Salut tuturor, are cineva manualul de service pentru excavatorul Massey-Ferguson 50HX seria T? Aș dori să măsor presiunea hidraulică. Mulțumesc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 9 luni #39910 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la excavatorul Massey-Ferguson 50HX din seria T
Bună ziua, aș putea să vă dau câteva informații despre seria 50HX S, în caz că vă ajută. Am manualele, pe care le-am păstrat, deoarece este o mașină care se mai repară rar. Am și câteva piese de schimb, în caz că v-ar putea interesa: garnituri, șuruburi, sticlă, supape hidraulice, un radiator hidraulic și multe altele.
Cu cele mai bune gânduri.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 11 luni #43935 prin manual-mecanic
Salut el_nani1, am un buldoexcavator MF 50HX seria S, exact ca cel pe care l-ai menționat. Am nevoie de manuale și îți cumpăr o bere Cybernetic, hehe. Am o problemă cu această mașină și nu știu de unde să încep. Mulțumesc anticipat.
P.S. Ai un site web foarte bun.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 10 ani și 3 luni #49575 prin manual-mecanic

el_nani1 a scris: Bună ziua, aș putea să vă dau câteva informații despre seria 50HX S, în caz că vă ajută. Am manualele, pe care le-am păstrat deoarece este o mașină care se mai repară rar. Am și câteva piese de schimb în caz că sunteți interesat: garnituri, șuruburi, sticlă, supape hidraulice, un radiator hidraulic și multe altele.
Cu cele mai bune gânduri.

Am cumpărat un MF și voiam să știu dacă îmi puteți trimite manualul mașinii și ce piese aveți.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 8 ani și 10 luni #51776 prin manual-mecanic
Bună ziua, aș fi interesat de aceste manuale. Poate cineva care le are să mi le trimită? Mulțumesc.