Căutare MDM

Buletin

Faza scurtă Honda Accord

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 6 luni #39805 prin manual-mecanic
Honda Accord Fază scurtă Publicat de manual-mecanica
Salut tuturor,
aș aprecia ajutorul dumneavoastră în a determina ce s-a întâmplat cu faza scurtă stânga de la Accord-ul meu 2.2 CTDI 140 CP. Când s-a ars și l-am înlocuit, am observat că era mai slabă decât înainte.
O lună mai târziu, am încercat să-l repar scoțând becul și înlocuindu-l, asigurându-mă că era fixat corect. Spre surprinderea mea, când l-am reinstalat și am conectat telecomanda, becul tot nu se aprindea.
L-am scos de mai multe ori și tot nu se aprinde. Am instalat chiar și unul nou pe care îl aveam de rezervă, fără succes.
Mă puteți ajuta să determin ce s-a întâmplat? Aș fi putut arde o siguranță? Este doar pe partea stângă?
Mulțumesc pentru răspunsuri.
Cu cele mai bune gânduri.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 6 luni #40003 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali subiectul farurilor cu fază scurtă pentru Honda Accord
verificați siguranțele din interiorul motorului.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 6 luni #40098 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali subiectul farurilor cu fază scurtă pentru Honda Accord
Mulțumesc, Huipi.
Am verificat deja siguranțele. Mi s-a ars problema. S-a rezolvat.
Mulțumesc.
Cu cele mai bune gânduri.