Căutare MDM

Buletin

Schema electrică Mitsubishi Galant V6

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 7 luni #39803 prin manual-mecanic
Schema de conectare Mitsubishi Galant V6. Publicată de manual-mecanica.
Bună ziua, dragă/ă, aș vrea să știu dacă cineva are o schemă electrică pentru cutia automată Galant V6, ca să o pot descărca și verifica, din moment ce nimeni nu are răspunsuri. Se întâmplă din cauza consumului excesiv? Sau mă poate ajuta cineva?
Mulțumesc anticipat tuturor celor de pe forum.
Cu cele mai bune urări.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 7 luni #39848 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe tema schemei electrice a modelului Mitsubishi Galant V6
Pe pagina www.automecanico.com veți găsi diagramele sugerate și le puteți descărca gratuit.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 7 luni #39849 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe tema schemei electrice a modelului Mitsubishi Galant V6
Mulțumesc, prietene, mă duc la pagină să văd cum merge. Salutări.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 7 luni #39850 prin manual-mecanic
Dacă nu găsești ceea ce cauți, spune-mi în ce an este mașina ta, ca să văd cum te pot ajuta. Am niște diagrame, dar scanerul meu le arată cu o linie la mijloc. Ți le pot trimite să văd dacă te ajută, dar mai întâi, caută-le acolo. Cu stimă.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 7 luni #39852 prin manual-mecanic
Dragă, te rog să mă sancționezi pentru deranj, dar îți las ceea ce ai cerut.
MOTOR 6A12 DOHC CU 24 DE SUPAPE, TRANSMISIE AUTOMATĂ
MODEL E54ASRGML ȘASIU DSRE54APZ00150, îți voi lăsa și adresa mea de e-mail, pentru orice eventualitate.
mulți deja.
salutări