Căutare MDM

Buletin

MOTOR DIESEL MITSUBISHI

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 7 luni #39761 prin manual-mecanic
MOTOR DIESEL MITSUBISHI Publicat de manual-mecanica
Bună dimineața tuturor. Am nevoie de ajutorul vostru cu asta, deoarece ar putea implica mulți bani și nu sunt complet sigur de asta. Am un Mitsubishi Montera Wagon din 1995, tradiționalul, dar lung, cu 5 uși, cu un motor V6 pe benzină de 3000 cmc. Avea benzină, dar știm deja despre pierderea de putere, ca să nu mai vorbim de spațiul pentru conductele de combustibil, care ocupă tot portbagajul. În fine, problema este că a început să scoată destul de mult fum, albastru, și sincer nu aș vrea să mă apuc de reparat acel motor, deoarece, fără îndoială, va fi foarte scump, plus că, pe de o parte, consumă multă benzină, iar pe de altă parte, nu-mi mai place cu benzină. M-am gândit să înlocuiesc motorul cu unul diesel. Am studiat subiectul și am dat peste 4M40T de 2800 cmc. Ce recomandați? Am citit rapoarte contradictorii, atât bune, cât și rele. Ce părere aveți? Se potrivește bine motorul ăla cu mașina sau necesită multe reglaje? Există un motor mai bun? ASCULT!!!! (sau citesc? haha) Vă las fotografia.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.