Dragi tuturor: Am o mare problemă!!! Eu și soția mea avem un Peugeot 306 1.9 turbo diesel și am avut trei tăieri de curea în mai puțin de 30.000 km, s-a întrerupt la 100.000, apoi la 115.000, iar acum la 123.000, toate acestea într-un an, primele două dăți mecanicul a spus că e din cauză că s-a blocat pompa de vacuum și de aceea s-a blocat arborele cu came și de aceea s-a rupt, iar ultima dată---????¿?? nu știu ce s-a întâmplat. S-a verificat presiunea uleiului pentru că putea prinde arborele cu came și nu asta, s-a verificat pompa de injecție și e în regulă, de ce s-ar fi putut bloca și de aceea s-ar fi putut rupe cureaua. Pompa de apă e în regulă, tensionatoarele sunt în regulă, observ doar că se mișcă lateral cu un mm sau mai puțin. De data aceasta se vor înlocui pinioanele arborelui cu came, brațul de ghidare și pompa de injecție. Nu știu ce să mai fac. E o mașină foarte bună per total și nu vreau să rămân fără o soluție. Nimeni de aici nu-și face griji care ar putea fi cauza. Sunt confuzi. Lucrurile nu se întâmplă fără motiv. Totul are o cauză și un efect. În funcție de modul în care este condusă, exclude-o. Mai multă grijă, eh, evantai de culoarea cireșei, pe care nu o am. Fără retrogradări sau accelerări bruște și e bine îngrijită. Știe cineva sau are experiență cu acest tip de mașină? Salutări și mulțumiri.