Căutare MDM

Buletin

Mă poate îndruma cineva...?

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 9 luni #39558 prin manual-mecanic
Mă poate ajuta cineva? Publicat de manual-mecanica
Prieteni, vă spun că la Jetta A4, 2.0Lt automată,
se întâmplă ca atunci când fac o revizie, mașina să nu mai schimbe din a 3-a în a 4-a, ci să rămână în a 3-a. Mecanicul mi-a spus să o reglez și să schimb corpurile supapelor. Uleiul a ieșit curat, fără reziduuri.
Mașina nu a fost corectată și o face doar ocazional. Bineînțeles, l-am plătit pentru lucrare, dar mașina mea tot face asta. Și dispare dacă opresc câteva minute, o opresc și apoi problema s-a rezolvat.
Așa că a făcut-o din nou, am dus-o la el, când am blocat cu mecanicul, s-a aprins martorul de ulei și a sunat alarma. Și mecanicul a spus că trebuie să fie un senzor care s-a slăbit. Așa că am continuat să conduc și apoi mașina mea suna ca și cum ar fi diesel...
așa că mi-au spus că e pompa de ulei și, în cazuri mai grave, și metalele.
Am demontat deja carterul. Vreau să-l repar eu, din moment ce nu am prea mulți bani să o duc la un service.
Poate cineva să-mi spună dacă pompa de ulei are un ciclu când este demontată? Sau nu?
Cealaltă chestie e că, da, am văzut deja, și dopul de golire e înfundat.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 9 luni #39559 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe această temă Mă poate îndruma cineva...?
Salut bătrâne, uite pompele de ulei sunt instalate în mod normal la distribuția vehiculului sau conectate la arborele cu came etc. în mod normal nu sunt sincronizate decât dacă derivă la 2 sau mai multe pinioane, adică sunt instalate ca pompă și în același timp ca pinion de mers în gol transferând forța către un alt pinion,
dacă nu este cazul și coboară doar în carter, pur și simplu scoateți-l împreună cu aspirația de ulei (aveți grijă că la reasamblare totul trebuie spălat și curățat) aspirația are uneori o garnitură sau o garnitură și pompa nu riscați doar schimbați-o, verificați metalele dacă unul nu s-a rotit ... salutări că arată bine pentru tine ....

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 9 luni #39620 prin manual-mecanic
Am schimbat deja pompa de ulei și acum, urmând sfatul tău și al altor prieteni, am scos una dintre piesele metalice ale bielei pentru a verifica dacă există deteriorări. Adevărul este că nu este etanșată, dar uzura de la utilizare este vizibilă. Urmează să cer sfatul unui mecanic dacă ar trebui să le schimb imediat sau să încep montajul complet. Am căutat doar cuplul de strângere al bielelor, dar nu-l găsesc. La un moment dat, am aflat că este de 22 ft-lb plus 1/4 de tură. Dacă cineva de pe forum cunoaște această informație, ar fi de mare ajutor pentru coroborare sau clarificare.
Mulțumesc, Marcelo, pentru informațiile tale.
Cu stimă

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 9 luni #39625 prin manual-mecanic
Salut din nou, uite, referitor la metale, uzura este normală, dar dacă aș fi în locul tău, le-aș schimba fără ezitare, nu sunt așa scumpe. Cumpără aceeași dimensiune pe care o folosești. Pe o parte a metalului, apare dacă este STD (standard) sau ..25 / 0.50, etc.
Acestea sunt măsurătorile care rămân după rectificare, dar pentru orice eventualitate, ia mostra și cumpără-le. Este important să observi crestăturile din metale atunci când le demontezi pentru asamblare. Ai grijă, crestăturile trebuie să fie în același loc, de exemplu, biela are gaura mică unde crestătura merge spre spatele motorului, capacul bielei ar trebui să fie și el la fel. asigură-te doar că suprafețele sunt curate, așează metalele și înainte de asamblare unge-le puțin cu ulei curat și strânge-le la 70FP cuplu plus 1/4 de tură pe bielă, silicon la carter și motor împreună și gata (ca să arate bine, spală piesele cu benzină sau benzină. Oct 93. Salutare, moșule,;) să arate BKN.